5 κωμωδίες που θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια
Αυτές οι κωμωδίες θα σε κάνουν να γελάσεις και να ξεχαστείς!

3. Some Like It Hot

Από πολλούς θεωρείται ως η καλύτερη κωμωδία που έχει γίνει ποτέ. Δύο άντρες ντύνονται γυναίκες για να ξεφύγουν από την αστυνομία και το αφεντικό τους που τυχαίνει να είναι γκάνγκστερ. Στο δρόμο συναντάνε ένα γυναικείο συγκρότημα και τη Marilyn Monroe. Ο Tony Curtis και ο Jack Lemmon είναι φανταστικοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και η ταινία αυτή θα σε βοηθήσει να ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή. Μία πιο απλή και ήρεμη περίοδο.

4. Modern Times

Ο Charlie Chaplin δεν μπορεί να λείπει από μία λίστα με κωμωδίες. Ο μεγάλος σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός στο Modern Times μας έδωσε μία από τις πιο σημαντικές κοινωνικές σάτιρες. Ο τρόπος που συνδέει την κωμωδία με τη δύσκολη κατάσταση του εργατικού δυναμικού κατά τη διάρκεια της μεγάλης ύφεσης στην Αμερική είναι μοναδικός. Μπορεί ο βουβός κινηματογράφος να μην είναι του γούστου σου, αλλά αν δώσεις μία ευκαιρία στην ταινία αυτή, ίσως, να αλλάξεις γνώμη.

5. Superbad

Μία από τις καλύτερες ταινίες με εφήβους που έχει βγει ποτέ. Ο Jonah Hill και ο Michael Cera πρωταγωνιστούν σε μία κωμωδία με έφηβους που είναι απλά… έφηβοι. Αποτελεί μία από τις πιο κλασσικές Αμερικάνικες κωμωδίες για το Λύκειο και είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γελάσεις με την ψυχή σου και να βγεις για λίγο από ότι συμβαίνει γύρω σου.

Δες ακόμα: 8 ταινίες μικρού μήκους για τώρα που μένουμε σπίτι

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 3 
 1 
 2