5 κωμωδίες που θα σε κάνουν να κλάψεις από τα γέλια
Αυτές οι κωμωδίες θα σε κάνουν να γελάσεις και να ξεχαστείς!

Οι κωμωδίες μας κάνουν να γελάμε. Να ξεχνάμε για λίγο τα προβλήματα μας και να μπαίνουμε σε ακραίες και αστείες καταστάσεις. Οπότε, τώρα, που δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, είναι μία καλή ευκαιρία για να δούμε κλασσικές κωμωδίες.

Να ξεχάσουμε για λίγο όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και να χαθούμε με τις ώρες σε κόσμους αστείους, με περίεργους και μοναδικούς χαρακτήρες!

1. Bridesmaids

Η ταινία που έφερε και πάλι στο προσκήνιο την γυναικεία κωμωδία. Η Annie Mumolo και η Kristen Wiig μας έδωσαν μία παρέα παράνυφων που έμεινε στην ιστορία του σινεμά. Μία ταινία που ξεπερνάει τις αντίστοιχες κωμωδίες με άντρες πρωταγωνιστές και καταφέρνει να παντρεύσει εξαίσια την κωμωδία με το pathos! Είναι μία από τις κωμωδίες που πρέπει να έχεις δει οπωσδήποτε μία φορά στη ζωή σου.

2. 21 Jump Street

Ποιος θα περίμενε ότι η μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της σειράς που έκανε γνωστό τον Johny Depp θα μπορούσε να ήταν τόσο αστείο. Τόσο η πρώτη ταινία, που βάζει τους δύο πρωταγωνιστές να κάνουν τους μαθητές Λυκείου, όσο και η δεύτερη που τους στέλνει στο Πανεπιστήμιο, είναι ξεκαρδιστικές. Και όλα οφείλονται στην απίστευτη χημεία του Jonah Hill και του Channing Tatum. Πόσο θα θέλαμε να υπήρχε και τρίτη ταινία στη σειρά!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 3 
 1 
 2