Κορωνοϊός: 400 έκτακτες προσλήψεις στον Δήμο Αθηναίων
Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν μέσω ΑΣΕΠ στον Δήμο Αθηναίων, μέσα από προκήρυξη που δημοσιεύτηκε, με σκοπό την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών από τη διάδοση του νέου κορωνοϊού.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις προκηρυχθείσες θέσεις, υποβάλλοντας την αίτησή τους, αφού ακολουθήσουν τις οδηγίες της προκήρυξης.

Ειδικότερα:

400 θέσεις εργασίας – Δήμος Αθηναίων

Ανακοινώνεται η πρόσληψη 400 ατόμων με σύμβαση διάρκειας 4 μηνών προκειμένου καλύψει έκτακτες ανάγκες για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση soxproslipsi@athens.gr , το χρονικό διάστημα από 26/3 έως και 30/3.

Ακολουθεί η κατανομή των θέσεων:

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μόνο μία κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών διαφορετικών κατηγοριών συνεπάγεται την ακύρωση των αιτήσεων και τον αποκλεισμό των υποψηφίων.

Κατ’εξαίρεση σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ, επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσες θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ.

Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση, στην οποία θα αναγράφει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των θέσεων(κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίδομα παιδιού Α21 & ΚΕΑ Μαρτίου 2020: Πότε πληρώνονται από τον ΟΠΕΚΑ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;