Σκορδαλιά με ψωμί και αμύγδαλα σε λιγότερο από μισή ώρα!
Δες πώς μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μία λίγο διαφορετική σκορδαλιά.

Τι κι αν φέτος οι παρελάσεις ακυρώθηκαν, οι ταβέρνες είναι κλειστές και εμείς #μένουμεσπίτι λόγω κορωνοϊού, αλλά -εντάξει- μία σκορδαλιά για να συνοδέψει τον μπακαλιάρο μας μπορούμε να φάμε.

Τώρα μάλιστα που έχουμε και χρόνο μπορούμε να πειραματιστούμε λίγο αποφεύγοντας τα τετριμμένα και να φτιάξουμε σκορδαλιά with a… twist!

Δες παρακάτω πώς μπορείς να φτιάξεις σκορδαλιά με ψωμί και αμύγδαλα!

Υλικά:

150 γρ. ψίχα ψωμιού μπαγιάτικο μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
1/4 φλιτζ. λευκά αμύγδαλα
2 σκελίδες σκόρδο
90 ml ελαιόλαδο
20 ml ξίδι λευκό
χυμό από 1/2 λεμόνι
αλάτι

Διαδικασία:

  1. Σε μπολ μουλιάζουμε μπαγιάτικο ψωμί. Στη συνέχεια το πιέζουμε να στραγγίξει καλά και το τοποθετούμε στο μούλτι. Προσθέτουμε αμύγδαλα, σκόρδο, αλάτι, χυμό λεμονιού και χτυπάμε να λιώσουν τα υλικά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Χτυπάμε τη σκορδαλιά μέχρι να πετύχουμε την επιθυμητή υφή. Αν χρειαστεί αραίωση, προσθέτουμε επιπλέον ελαιόλαδο.

Πηγή: mamapeinao.gr

Δείτε επίσης:Γευστικότατο smoothie από μπανάνα και γιαούρτι για περισσότερη ενέργεια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
42'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
42'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
7'
21 - 34
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
25 - 21
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;