Κορωνοϊός στην Ιταλία: Κάτοικοι τραγουδούν στα μπαλκόνια και γίνονται Viral
Κάτοικοι της γειτονιάς Σιένα στην Ιταλία προσπαθούν να διατηρήσουν ακμαίο το ηθικό τους, παρά τη γενική καραντίνα που έχει επιβληθεί στη χώρα λόγω κορωνοϊού

Η εξάπλωση του κορωνοϊού στη γειτονική χώρα, Ιταλία, έχει χτυπήσει «κόκκινο» συναγερμό, αναγκάζοντας την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε να επεκτείνει τους έκτακτους περιορισμούς καραντίνας σε ολόκληρη την χώρα, επιβάλλοντας αυστηρά μέτρα και κλείνοντας όλους τους χώρους συναθροίσεων.

Το μόνο που επιτρέπει η Ιταλική κυβέρνηση είναι να παραμείνουν ανοιχτά καταστήματα με τρόφιμα και φαρμακεία.

Ελληνίδα από Ιταλία για τον κορωνοϊό: “Μην κάνετε το ίδιο λάθος με εμάς”

Παρά την καθολική καραντίνα, στην οποία βρίσκεται η Ιταλία, κάποιοι πολίτες επιχειρούν να κρατήσουν ψηλά το ηθικό τους, με ενδεικτικό παράδειγμα την προσπάθεια ορισμένων κατοίκων της γειτονιάς Σιένα, οι οποίοι τραγουδούν από τα σπίτια τους για να “ξορκίσουν” τον covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοικοι είναι εδώ και μέρες κλεισμένοι στα σπίτια τους, μετά τη γενική καραντίνα που κηρύχθηκε στη χώρα, καθώς στην Ιταλία έχουν σημειωθεί μέχρι στιγμής 15.113 κρούσματα και έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ιό 1.016 άνθρωποι.

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral στο Twitter και απεικονίζει τους κατοίκους της Σιένα να τραγουδούν (μάλλον) το «Canto della Verbena».

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορωνοϊός: Ενημέρωση του ΕΦΕΤ για τα τρόφιμα – Οδηγίες & μέτρα προφύλαξης

Κορωνοϊός: Live ο παγκόσμιος χάρτης με τα κρούσματα (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;