Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 2020
Καθαρά Δευτέρα 2020: Δείτε αναλυτικά τι καιρό θα κάνει!

Η καθαρά Δευτέρα 2020 απέχει πλέον 3 μέρες μακριά και αποτελεί μια καλή αφορμή για ξεκούραση από την καθημερινότητα και εκδρομή στην εξοχή για πικ νικ και πέταγμα χαρταετού.

Συγκεκριμένα για την Καθαρά Δευτέρα 2020, πολλοί είναι οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες που δε θα δουλέψουν αυτή τη μέρα και πιθανώς θα πάνε κάποια μίνι εκδρομή για το τριήμερο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Καθαρά Δευτέρα 2020 «πέφτει» στις 2 Μαρτίου 2020, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα, αμέσως μετά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς.

Χαρταετός: Πώς να φτιάξεις και να πετάξεις τον δικό σου!

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας 2020 (Σάββατο 29/02, Κυριακή 01/02, Δευτέρα 02/02) 

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-02-2020

Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, βελτίωση από το μεσημέρι. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση, στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια και από το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα ανατολικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν και στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο θα σημειωθούν βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα δυτικά και τα βόρεια, με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, οι οποίες από το απόγευμα θα σταματήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5, τοπικά στα πελάγη 6 και από το βράδυ στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Δείτε και την ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας:

«Η ΤΑΣΗ του καιρού για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!

Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου): (Κάντε κλικ σας παρακαλώ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και ρίξτε μία ματιά την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα οποία φαινόμενα ή όχι αυτά αφορούν για την περιοχή σας!)

Με βάση λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχεία, θα σας έλεγα πώς πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός (μέγιστες θερμοκρασίες στους χάρτες βροχής) με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα (δείτε τους χάρτες ανέμων) ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους (δείτε στους προγνωστικούς χάρτες ποιες περιοχές αφορά περισσότερο αυτή η πιθανότητα).

Για οτιδήποτε νεότερο για την εξέλιξη του καιρού του τριημέρου φυσικά θα υπάρξουν λεπτομέρειες και από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 21:45 το βράδυ!

Για να μη χάνετε τον.. καιρός σας ?

Καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους!»

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Δείτε ακόμα:

5 αγαπημένες συνταγές που δε γίνεται να λείπουν από την Καθαρά Δευτέρα 2020!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;