Εμείς, πάντως, λέμε ναι!

Μία από τις πιο επιτυχημένες και διαχρονικές σειρές είναι “Τα Φιλαράκια“. Η σειρά έχει καταφέρει να κερδίσει ένα μεγάλο κοινό και, μάλιστα, έχει αγαπηθεί από διάφορες και διαφορετικές γενιές ανθρώπων που την ανακαλύπτουν όσο περνάνε τα χρόνια. Μία νέα είδηση για την ιστορική επανένωσή τους, όμως, έχει ρίξει το διαδίκτυο!

Μήνες μετά την 25η επέτειο προβολής του πρώτου επεισοδίου, οι έξι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Τα Φιλαράκια” αναμένεται να βρεθούν ξανά μαζί για ένα ειδικό reunion. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιστότοπος Deadline, οι Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι έχουν έρθει σε συμφωνία με το στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών Warner Bros, για ένα ωριαίο σπέσιαλ επεισόδιο.

Η επανένωση των ηθοποιών θα προβληθεί στην επερχόμενη πλατφόρμα streaming HBO Max και δε θα υπάρχει σενάριο. Θα πρόκειται για ένα ωριαίο επεισόδιο όπου θα δούμε και πάλι μαζί τα έξι μέλη της παρέας που μας κράτησε… παρέα για πάνω από 10 χρόνια unscripted!

O ιστότοπος αναφέρει ότι ο κάθε ηθοποιός θα πληρωθεί από 3 έως 4 εκατομμύρια δολάρια για την εμφάνιση στην σπέσιαλ αυτή εκπομπή. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση ούτε από τους ηθοποιούς, αλλά ούτε από την Warner Bros. που έχει τα δικαιώματα της σειράς.

Ωστόσο, η είδηση αυτή μας αρέσει πολύ και… θα θέλαμε να τη δούμε να πραγματοποιείται!

Δες ακόμα: Τα Φιλαράκια: Η «Έμμα» απάντησε (επιτέλους) στο αστείο του Τσάντλερ για το 2020 και έγινε viral!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;