Τα Φιλαράκια: Η
Η "Έμμα" απάντησε στον Τσάντλερ για τον καλύτερο ύπνο της ζωής της, με μία ανάρτηση στο Instagram!

Τα “Φιλαράκια” είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές. Μάλιστα, η σειρά συνεχίζει να έχει τεράστια απήχηση στο κοινό μέσω τωn streaming υπηρεσιών, και φαίνεται ότι η σειρά κερδίζει καινούριους θαυμαστές όσο περνάνε τα χρόνια. Οι ατάκες της σειράς έχουν καταγραφεί για πάντα στο μυαλό μας και, τώρα, έχουμε μία υπέροχη απάντηση σε μία από αυτές τις ατάκες!

Πιο συγκεκριμένα, στο δέκατο επεισόδιο της 4ης σεζόν με τίτλο “The One With the Cake”, όταν ο Ρος ζητά από τους Τσάντλερ και Μόνικα, οι οποίοι μόλις έχασαν ένα ρομαντικό ταξίδι για τα γενέθλια της Έμμα, της κόρης της Ρέιτσελ και του Ρος, να αφήσουν το δικό τους ευχετήριο μήνυμα, ο Τσάντλερ λέει το εξής:

“Γεια σου Έμμα. Είναι το 2020. Ακόμα χαίρεσαι τον υπνάκο σου;”

Ενώ, η Μόνικα να συμπληρώνει:

“Είμαστε οι θείοι σου Μόνικα και Τσάντλερ, που μπορεί να μη μας αναγνωρίζεις μιας και έχουμε να μιλήσουμε στους γονείς σου για 17 χρόνια.”

Το 2020, λοιπόν, η Νοέλ Σέλντον, που έπαιζε μαζί με την αδερφή της Κάλι, την Έμμα στην επιτυχημένη σειρά, και οι οποίες συνεχίζουν να παίζουν σε ταινίες, αποφάσισε να απαντήσει στο μήνυμα αυτό με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της κρατώντας μια κούπα του Central Perk. Όπως καταλαβαίνεις η απάντηση και η εικόνα έγινε αμέσως  viral και συγκέντρωσε χιλιάδες likes!

Η Έμμα συνόδευσε την εν λόγω φωτογραφία με την παρακάτω λεζάντα:

“Μόλις ξύπνησα από τον καλύτερο ύπνο που υπήρξε ποτέ, χαρούμενο το 2020!”

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη δημοφιλή σειρά (για να φρεσκάρεις την μνήμη σου), αλλά και τη σχετική φωτογραφία που ανέβασε η νεαρή ηθοποιός!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) στις

Δες ακόμα: Το Netflix «κόβει» τα Φιλαράκια αλλά… όχι στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;