Όσκαρ 2020: Αυτοί θα είναι οι διάσημοι σταρ που θα παρουσιάσουν τα βραβεία
Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή, τα Όσκαρ 2020 συγκέντρωσαν μία πλειάδα σταρ του Hollywood για να μοιράσουν τα χρυσά αγαλματίδια.

Τα Όσκαρ 2020 έχουν μπει στην τελική ευθεία με την μεγάλη βραδιά να πραγματοποιείται ξημερώματα Δευτέρας 10/2, ώρα Ελλάδος. Το σόου που ετοιμάζει η Ακαδημία Αμερικάνικου Κινηματογράφου στο Λος Άντζελες θα είναι φαντασμαγορικό και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε ποιοι θα είναι οι μεγάλοι νικητές των βραβείων.

Και φέτος, όπως έγινε για πρώτη φορά πέρυσι, δε θα υπάρχει ένας κεντρικός παρουσιαστής. Αλλά γνωστά ονόματα του Hollywood θα ανέβουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν τα διάφορα βραβεία και να κάνουν σκετσάκια γεμάτα με χιούμορ και σαρκαστική διάθεση προς τη βιομηχανία του θεάματος. Περιμένετε να δούμε και πολλά πολιτικά σχόλια εν όψει των Αμερικάνικων εκλογών.

Επειδή στην Ακαδημία αρέσει η παράδοση τα Όσκαρ 2020 για τους ηθοποιούς θα δοθούν από τους αντίστοιχους περσινούς βραβευμένους. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μαχερσάλα Αλί, Ολίβια Κόλμα, Ρετζίνα Κινγκ και Ράμι Μάλεκ. “Όλοι επιστρέφουν στη σκηνή των Όσκαρ μετά τη νίκη τους πέρυσι στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.”

Πέρα από τους τέσσερις αυτούς ηθοποιούς που περιμέναμε να δούμε στη σκηνή του Dolby Theater, η Ακαδημία ανακοίνωσε και τους υπόλοιπους παρουσιαστές βραβείων. Στην ανακοίνωσή της που έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, ανακοίνωσε και τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στην σκηνή για να ερμηνεύσουν κάποιο τραγούδι.

Ανάμεσα στην πεντάδα των καλλιτεχνών που θα ερμηνεύσουν τα υποψήφια για το Όσκαρ Πρωτότυπου Τραγουδιού τραγούδια, είναι και δύο καλλιτέχνιδες έκπληξη. Η Billie Eilish και η Janelle Monae θα ανέβουν στην σκηνή του γνωστού θεάτρου για να μαγεύσουν το κοινό με την παρουσία τους. Εμείς περιμένουμε να τις δούμε πάνω στη σκηνή!

Δες αναλυτικά τη λίστα με τους παρουσιαστές των βραβείων!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Five. More. Days. Let’s welcome to the #Oscars stage all of our talented presenters and performers!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Academy (@theacademy) στις

Δες ακόμα: Όσκαρ 2020: 7 ταινίες που πρέπει να έχεις δει μέχρι την βραδιά των βραβείων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;