Όσκαρ 2020: 7 ταινίες που πρέπει να έχεις δει μέχρι την βραδιά των βραβείων
Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να έχεις δει μέχρι την επόμενη Κυριακή των Όσκαρ 2020.

Η μεγάλη βραδιά των Όσκαρ 2020 θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή. Οι προετοιμασίες για την μεγάλη βραδιά έχουν, ήδη, αρχίσει. Το Dolby Theater στο Hollywood θα βάλει τα γιορτινά του για να υποδεχθεί τους μεγάλους σταρ της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Και εμείς θέλουμε να σου προτείνουμε μερικές από τις υποψήφιες ταινίες που πρέπει να δεις για να είσαι προετοιμασμένος για την μεγάλη βραδιά.

Αν θέλεις να είσαι έτοιμος και να έχεις άποψη για τους νικητές και τους χαμένους της βραδιάς, τότε, θα πρέπει να δεις τις παρακάτω ταινίες. Μερικές από αυτές αναμένεται να παίξουν και μεγάλο ρόλο στα βραβεία που θα μοιραστούν!

1. 1917

Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της βραδιάς για να κερδίσει μία πλειάδα από βραβεία και, ίσως, αυτό της Καλύτερης Ταινίας της Χρονιάς. Η ταινία του Sam Mendes που έχει γυριστεί με τέτοιο τρόπο που θυμίζει μονόπλανο, είναι ένα πραγματικό κινηματογραφικό επίτευγμα που θα σε συγκινήσει και θα σε κάνει να αγωνιάς για το μέλλον τον δύο κεντρικών ηρώων. Η ιστορία της ταινίας έχει βασιστεί σε αφηγήσεις του παππού του γνωστού σκηνοθέτη. Ο ίδιος ήταν αγγελειαφόρος κατά τα τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και είχε μοιραστεί αρκετές ιστορίες με τον εγγονό του. Οπότε, έχει και μία πιο προσωπική νότα. Η ταινία παίζεται ακόμη στα ελληνικά σινεμά, οπότε, προλαβαίνεις να τη δεις!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;