Κι όμως, οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικούς τους άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι!
Κάντε δουλειές, λοιπόν!

Ήρθε η ώρα για να καταρρίψουμε κάθε στερεότυπο που υπάρχει σε σχέση με τις δουλειές του σπιτιού και τους άντρες. Βλέπεις, νέες έρευνες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες βρίσκουν πιο γοητευτικούς τους άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι!

Ναι! Καλά διάβασες!

Τα στερεότυπα που θέλουν τον άντρα να μη βοηθάει καθόλου στα οικιακά, πλέον, έχει καταρριφθεί. Σύμφωνα με μία έρευνα από κοινωνιολόγους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, οι γυναίκες έδειξαν ότι οι άντρες που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού τις ελκύουν περισσότερο και τους βρίσκουν πιο γοητευτικούς.

Τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας έρχονται να υποστηρίξουν και άλλες έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν. Μία από αυτές έρχεται από το Συμβούλιο του Σύγχρονου Γάμου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του, οι οικογένειες στις οποίες οι άντρες και οι γυναίκες εργάζονται κανονικά και μοιράζονται ισάξια τις δουλειές του σπιτιού είναι και οι πετυχημένες.

Ακόμη, ένας ψυχολόγος, ο Dr. Gotteman, έδειξε ότι η βοήθεια του άντρα στις δουλειές του σπιτιού, λαμβάνεται από τη γυναίκα ως ένδειξη αγάπης και υποστήριξης! Οπότε, κάνε κάτι και εσύ στο σπίτι! Μην τα περιμένεις όλα από αυτή!

Πέρα, όμως, από όλα τα παραπάνω, οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι έχουν θετικό αντίκτυπο στα αγόρια παιδιά τους. Μάλιστα, έχουν αποδείξει ότι οι πατεράδες που κάνουν δουλειές μαζί με τα αγόρια τους, τα βοηθάνε στην κοινωνικοποίησή τους και στο να υπακούν σε κανόνες των δασκάλων τους.

Τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα!

Δες ακόμα: Τελικά, αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες με μούσια ή όχι; Σου έχουμε την απάντηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;