Τελικά, αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες με μούσια ή όχι; Σου έχουμε την απάντηση!
Έχουμε την απάντηση στο ερώτημα που μας έχει απασχολήσει όλους... αρέσουν στις γυναίκες οι άντρες με μούσια;

Τα μούσια έχουν γίνει η απόλυτη μόδα στους άντρες. Οι περισσότεροι έχουν γένια, μούσια, αλλά και όλα τα ενδιάμεσα! Όμως, αρέσουν πραγματικά στις γυναίκες τα μούσια ή, απλά, οι άντρες θέλουν να πιστεύουν ότι συμβαίνει αυτό;

Σου έχουμε την απάντηση σε αυτή την… αιώνια ερώτηση!

Το Journal of Evolutionary Biology ζήτησε από 8.500 γυναίκες να βαθμολογήσουν άνδρες με μούσια και χωρίς, σε περίπτωση που επέλεγαν ερωτικό σύντροφο. Οι άνδρες φωτογραφήθηκαν ξυρισμένοι, μετά με γένια πέντε ημερών, έπειτα με δέκα και τέλος μετά από τέσσερις εβδομάδες χωρίς ξύρισμα. Και τα αποτελέσματα έχουν παρά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Η έρευνα έδειξε ότι γενικά οι γυναίκες προτιμούν τους μουσάτους άντρες. Τα πολλά γένια έλαβαν μεγαλύτερη βαθμολογία σχετικά με την ελκυστικότητα του ατόμου από ότι τα πολύ λίγα ή τα ξυρισμένα τελείως

Οι ερευνητές αναφέρουν ότι φαίνεται από τα αποτελέσματα αυτά πως οι γυναίκες δε ψάχνουν ένα θεληματικό πιγούνι, το οποίο δείχνει υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης και είναι δείγμα υγείας. Αντίθετα, όμως, συνδέουν τα γένια με την ηλικία και την κοινωνική κυριαρχία.

Πέρα από την ελκυστικότητα, όμως, οι άντρες με γένια φαίνεται να είναι και πιο θελκτικοί για τις γυναίκες που αναζητούν μία πιο σοβαρή σχέση. Κι αυτό, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, διότι δείχνουν την ικανότητα ενός άνδρα να ανταγωνιστεί κοινωνικά με άλλα αρσενικά.

Οπότε, αγόρια καλά κάνετε και αφήνετε μούσια! Ωστόσο, μη ξεχνάτε να τα έχετε και περιποιημένα!

Δες ακόμα: 12 αλήθειες που δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ σε μία σχέση από έναν άντρα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
75 - 48
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;