3 ερωτήσεις που αγαπούν οι recruiters στις συνεντεύξεις και πώς να τις απαντήσεις
Αυτές είναι οι αγαπημένες ερωτήσεις των recruiters, και εμείς σου δίνουμε τις απαντήσεις.

Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης εργασίας, είναι πολύ πιθανό να έχεις αγχωθεί με την συνέντευξη. Μην ανησυχείς όμως γιατί είμαστε εμείς εδώ, ώστε να σου παρουσιάσουμε τις 5 σημαντικότερες ερωτήσεις που οι recruiters λατρεύουν να ρωτούν. Εκτός αυτού όμως βρήκαμε και πώς πρέπει να απαντήσεις στις συγκεκριμένες ερωτήσεις, ώστε να πάρεις σίγουρα την δουλειά!

Ας τις δούμε παρακάτω…

1. Πες μου λίγα πράγματα για τον εαυτό σου.

Η συγκεκριμένη (σχεδόν) ερώτηση είναι εισαγωγική, και ο recruiter θέλει να δει συνοπτικά τις φιλοδοξίες του εκάστοτε υποψηφίου αναφορικά με την καριέρα του, τι δεξιότητες διαθέτει, και αν αυτές ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο ρόλο.

Πώς να απαντήσεις: Καλό θα ήταν να μην μακρυγορήσεις, και να εστιάσεις σε 2 δυνατά σου σημεία. Επίσης, καλό θα ήταν προκειμένου να δικαιολογήσεις τα δυνατά σου σημεία να αναφέρεις παραδείγματα από προηγούμενη εργασιακή εμπειρία. Αν δεν έχεις εργασιακή εμπειρία, μην διστάσεις να αναφέρεις παραδείγματα από την ακαδημαϊκή σου πορεία, ενώ αν έχεις ασχοληθεί με κάτι συναφές εθελοντικά, είναι η τέλεια στιγμή να το αναφέρεις ως παράδειγμα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1