3 ερωτήσεις που αγαπούν οι recruiters στις συνεντεύξεις και πώς να τις απαντήσεις
Αυτές είναι οι αγαπημένες ερωτήσεις των recruiters, και εμείς σου δίνουμε τις απαντήσεις.

2. Πότε θα μπορούσες να αρχίσεις;

Εκτός από τα προσόντα και τις ικανότητές σου οι recruiters θέλουν να γνωρίζουν πότε ακριβώς θα μπορούσες να ξεκινήσεις στη νέα σου θέση. Αυτό συμβαίνει επειδή έχουν ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα μέσα στο οποίο πρέπει να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο, και αυτός να ξεκινήσει να δουλεύει.

Πώς να απαντήσεις: Καλό θα ήταν να γνωρίζεις ακριβώς πότε θα μπορούσες να ξεκινήσεις και όχι στο περίπου. Επίσης, θα ήταν πολύ θετικό αν ανέφερες την ιδανική ημερομηνία έναρξης, καθώς και το νωρίτερο δυνατό χρονικό σημείο, κατά το οποίο θα μπορούσες να ξεκινήσεις τη νέα δουλειά.

3.Ποιος είναι ο τωρινός μισθός;

Οι recruiters συχνά ρωτούν τον μισθό που έχεις τώρα, ώστε να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη πληροφορία ως σημείο αναφοράς για την προσφορά που ενδεχομένως να σου κάνουν, αν τελικά είσαι εσύ αυτός που θα επιλεχθεί.

Πώς να απαντήσεις: Ακόμη κι αν ο μισθός σου είναι χαμηλός, είναι προτιμότερο να πεις την αλήθεια εξηγώντας παράλληλα τους λόγους για τους οποίους είναι χαμηλός, Επιπλέον, είναι σημαντικό αν αυτό που θέλεις και πιστεύεις πως βάσει των προσόντων σας αξίζεις είναι μία υψηλότερη αμοιβή να το αναφέρεις τεκμηριώνοντας πάντα τους λόγους για τους οποίους επιθυμείς υψηλότερη αμοιβή.

Δείτε ακόμη: Elevator pitch: Τι είναι και πώς μπορεί να βοηθήσει την καριέρα σου;

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
0'
68 - 60
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1