Jim Carrey: Ο όρος που έθεσε ο ηθοποιός για ένα sequel της ταινίας
Τι δήλωσε ο Jim Carrey στο ComicBook

Σύμφωνα με δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού και πρωταγωνιστή στην ταινία «Η Μάσκα», Jim Carrey, μόνο “ένας τρελός, οραματιστής κινηματογραφιστής” θα ήταν αυτός που θα μπορούσε να τον πείσει, έτσι ώστε να επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον ήρωα που εκτίναξε την καριέρα του (Στάνλεϊ Ίπκις) το 1994.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια προώθησης της επικείμενης ταινίας στην οποία παίζει, την προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού «Sonic The Hedgehog», ο Jim Carrey άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή του να “ξαναζωντανέψει” στις οθόνες μας τον επιτυχημένο τραπεζίτη της ταινίας, που ανακάλυψε μία πράσινη μάσκα και μετατράπηκε σε αδίστακτο εγκληματία, είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να σκηνοθετήσει την συνέχεια της “Μάσκας”.

Μιλώντας στο ComicBook, ο Jim Carrey δήλωσε σχετικά τα εξής:

 «Δεν πιστεύω στις συνέχειες και σε όλα αυτά τα πράγματα. Για μένα νομίζω ότι η Μάσκα θα έπαιξε ρόλο ο σκηνοθέτης. Εξαρτάται πραγματικά από τον σκηνοθέτη. Δεν θέλω να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Αλλά θα το έκανα μόνο αν ήταν κάποιος τρελός, οραματιστής σκηνοθέτης».

Δείτε ακόμα:

4+1 ταινίες για εσένα που λατρεύεις τον Jim Carey!

“Inception”: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο παραδέχεται ότι δεν κατάλαβε το τέλος της ταινίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;