4+1 ταινίες για εσένα που λατρεύεις τον Jim Carey!
Οι ταινίες του ηθοποιού έχουν αφήσει εποχή!

Ταινίες όπως «Η Μάσκα» αξίζουν την προσοχή σου!

Ο Jim Carey είναι ένα ηθοποιός που αρέσει σε πολλούς αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι του γούστου τους! Ο ηθοποιός έχει παίξει σε πολλές ταινίες που έχουν αφήσει εποχή και οι εκφράσεις που παίρνει όταν υποδύεται έναν ρόλο είναι «όλα τα λεφτά»!

Αν είσαι από τους θαυμαστές του τότε πρέπει να δεις αυτές τις ταινίες!

1.Η Μάσκα

Ο Στάνλεϊ Ιπκις, ταμίας σε τράπεζα, αγαθός και συνεσταλμένος, αποφασίζει να βάλει τέρμα στην άχαρη ζωή του. Μόλις τον πέταξαν έξω από ένα κλαμπ και τον ταπείνωσαν για πολλοστή φορά. Ετσι, όπως στέκεται στο μώλο προσπαθώντας να βρει το κουράγιο να πηδήξει στη θάλασσα, παρατηρεί κάτι να επιπλέει στην επιφάνεια. Πιστεύοντας πως πρόκειται για άνθρωπο που πνίγεται, πηδάει στο νερό για να τον σώσει. Τελικά, όμως αποδεικνύεται ότι πρόκειται απλώς για μία μάσκα. Το ίδιο βράδυ ο Στάνλεϊ φορά τη μάσκα και ξαφνικά ο ασθενικός και δειλός ταμίας μεταμορφώνεται σε έναν σούπερ άντρα, γεμάτο ενέργεια, στιλ και γοητεία, έτοιμο να κατακτήσει την πανέμορφη Τίνα Καρλάιλ, τραγουδίστρια στο Κόκο Μπόνγκο Κλαμπ. Μόνο που η τελευταία «ανήκει» στον Ντόριαν Τάιρελ, τον αρχιμαφιόζο της πόλης…

2.Θεός για μια εβδομάδα

Ο Μπρους, ρεπόρτερ σε τηλεοπτικό σταθμό στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, ζει μια ήρεμη ζωή δίπλα στη γλυκιά αρραβωνιαστικιά του, Γκρέις. Ο φιλότιμος νεαρός, φιλοδοξεί να κερδίσει μια υψηλότερη θέση στο δίκτυο του καναλιού, αλλά όταν χάνει την προαγωγή από άλλον συνάδελφό του, εξοργίζεται και τα βάζει με τον Θεό, εκτοξεύοντας απειλές και κατάρες εναντίον του. Για κακή του τύχη, ειδοποιείται στο βομβητή του και καλεί το νούμερο. Από την άλλη γραμμή τού δίνονται οδηγίες για να επισκεφθεί το επίγειο αρχηγείο του Θεού στη Γη. Πηγαίνοντας εκεί, συναντά τον Θεό, ο οποίος έχει να του κάνει μια δελεαστική πρόταση: του παραχωρεί τις θεϊκές δυνάμεις του για μία εβδομάδα. Όμως, η δουλειά του Θεού δεν είναι εύκολη κι ο Μπρους σύντομα θα συνειδητοποιήσει πως με το να ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες των πιστών του μπορεί να φέρει τη Γη σε μεγάλους μπελάδες.

3.Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού

Προς μεγάλη του έκπληξη ο Τζόελ ανακαλύπτει πως η φίλη του Kλέμενταϊν έσβησε τις αναμνήσεις της σχέσης τους από την μνήμη της. Σε κατάσταση απόλυτης απελπισίας έρχεται κι αυτός σ’ επαφή με τον εμπνευστή και εφευρέτη της διαδικασίας, Δρ. Χάουαρντ Μίρτσβιακ στην κλινική Λακούνα, και του ζητά να σβήσει και από τη μνήμη του την Κλέμενταϊν. Καθώς οι αναμνήσεις του Τζόελ σιγά σιγά εξαφανίζονται, αυτός αρχίζει να ανακαλύπτει και πάλι την αγάπη του για την Κλεμεντάιν. Από τα βάθη των…υπολειμμάτων του μυαλού του, θα προσπαθήσει να διακόψει τη διαδικασία. Κι ενώ ο Δρ. Μίρτσβιακ και οι βοηθοί του τον κυνηγούν μέσα στον λαβύρινθο των δικών του αναμνήσεων, είναι πια σαφές πως ο Τζόελ δεν μπορεί να βγάλει την Κλέμενταϊν από το μυαλό του.

4.Man on the Moon

Το Man Of The Moon αναφέρεται στη σχετικά παράξενη ζωή του κωμικού Andy Kaufman και στο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόταν το χιούμορ. Αυτή η παρεξηγημένη αντίληψη από πολλούς συχνά τον οδηγούσε σε «ακρότητες». Όπως δήλωνε και ο ίδιος, ήθελε πάντα να είναι «ένα βήμα μπροστά από αυτό που περίμενε το κοινό». Ο Kaufman έγινε κυρίως γνωστός από το χαρακτήρα που υποδυόταν στη τηλεοπτική σειρά «Taxi» αλλά αυτό που ήθελε ήταν να φτάσει στη κορυφή. Έτσι δε δίστασε μέσα από το ευρηματικό και ανατρεπτικό χιούμορ του να προκαλέσει τόσο το κοινό του όσο και τους ανθρώπους που τον περιέβαλλαν. Η ταινία παρουσιάζει τον Kaufman «πίσω από τη σκηνή», έτσι όπως δεν τον γνώρισαν οι περισσότεροι. Παράλληλα δείχνει τη πορεία που χάραξε τόσο στη τηλεόραση όσο και στα διάφορα νυχτερινά κέντρα (εμφανιζόμενος κυρίως εδώ ως Tony Clifton) και την προσπάθειά του να κατανοήσουν αυτόν και το χιούμορ του.

+1 The Number 23

Η εμμονή του Walter Sparrow με τον αριθμό 23 θα μετατρέψει την ειδυλλιακή ζωή του σε ένα κόσμο γεμάτο από ψυχολογικά βασανιστήρια τα οποία μπορούν να οδηγήσουν τον ίδιο αλλά και τα αγαπημένα του πρόσωπα μέχρι και στον θάνατο. Παθιασμένος με το μυστηριώδες βιβλίο «Το νούμερο 23» ο Walter δεν λέει να σταματήσει να το διαβάζει. Προσπαθεί να ξεκλειδώσει τα μυστικά του δικού του παρελθόντος για να μπορέσει να συνεχίζει να ζει αρμονικά με την γυναίκα του Agatha και τον έφηβο γιο του Robin.

Δες και  αυτό :5+1 ταινίες που παίζει ο Johnny Depp και πρέπει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;