«Καφέ της Χαράς»: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (Vid)
Δείτε το trailer του 5ου επεισοδίου του "Καφέ της Χαράς"

Η κωμική σειρά, το Καφέ της Χαράς, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες 15 χρόνια μετά, με ανανεωμένο καστ και με σχεδόν όλους τους πρωταγωνιστές που αγαπήσαμε.

Κάθε Παρασκευή, λοιπόν, στις 21:45 προβάλλεται ένα καινούριο επεισόδιο, και αυτή την Παρασκευή (31/01), θα προβληθεί το 5ο επεισόδιο της 4ης σεζόν.

Στο τελευταίο επεισόδιο (24/01), είδαμε τον Περίανδρο να ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς και… να παθαίνει έμφραγμα.

Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του. Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Τι μας επιφυλάσσει, λοιπόν, το 5ο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή;

Ο Μάνος καταρρακώνεται και βασανίζεται από τύψεις, βλέποντας τον πατέρα του σχεδόν ετοιμοθάνατο. Άλλωστε για την κρίσιμη κατάσταση του πατέρα του έχει αποφανθεί και ένας διάσημος παγκοσμίως καρδιοχειρουργός που έτυχε να περνάει απ’ το χωριό.

Η Χαρά, όμως, με τη βοήθεια και του Μιχαήλ, αποκαλύπτει την κομπίνα του Περίανδρου. Μια νέα σύγκρουση θα επέλθει μεταξύ πατέρα και γιου, αλλά και μεταξύ Χαράς και Βάλιας.

Δείτε το trailer του 5ου επεισοδίου:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα:

«Καφέ της Χαράς»: Ποια πρωταγωνίστρια δέχθηκε απειλητικό μήνυμα εξαιτίας του ρόλου της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;