«Καφέ της Χαράς»: Ποια πρωταγωνίστρια δέχθηκε απειλητικό μήνυμα εξαιτίας του ρόλου της
Τι αναφέρει η ίδια για το περιστατικό

Η επιτυχημένη κωμική σειρά, το Καφέ της Χαράς, επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες 15 χρόνια μετά, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μάλιστα σημειώνει μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, ενώ αρκετά νέα πρόσωπα έχουν προστεθεί στο καστ.

Ένα από αυτά, είναι και η «Αρετή», κατά κόσμον Μαριαλένα Ροζάκη, ο ρόλος της οποίας δε φαίνεται να είναι ιδιαίτερα συμπαθής στους τηλεθεατές, αφού, όπως είπε η ίδια, έχει δεχθεί απειλητικό μήνυμα εξαιτίας του ρόλου της στη σειρά.

Ο λόγος για την τηλεοπτική «αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη», “Αρετή”, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, «Το Πρωινό», του Ant1 και όπως εξομολογήθηκε, έχει δεχθεί απειλητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το οποίο ανέφερε: «Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι».

Η ίδια είπε για το περιστατικό τα εξής:

«Με μισούνε λίγο, δεν με θέλουν. Έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram χθες στο οποίο μου έγραφαν: “Ελπίζω να σε βρουν σε χαντάκι”. Εντάξει παιδιά, δεν φταίω κι εγώ, ηθοποιός είμαι. Σε τέτοια δεν απαντάω, αλλά θεωρώ ότι ακόμα κι αυτό είναι μια επιτυχία του ρόλου, γιατί καλώς ή κακώς η Αρετή μπαίνει ανάμεσα στο αγαπημένο ζευγάρι, τη Βάλια και τον Μάνο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα:

Η Τζόυς Ευείδη αποκάλυψε τον λόγο που έχει αλλάξει η φωνή της (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;