Οι BTS ανακοίνωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους για το 2020!
Το δημοφιλές συγκρότημα της K-Pop, BTS, ανακοίνωσε μόλις την παγκόσμια περιοδεία του για το 2020.

Οι BTS είναι ένα από τα συγκροτήματα της Κορεάτικης μουσικής σκηνής που έχουν καταφέρει να σπάσουν τα όρια της χώρας τους και να μετατραπούν σε παγκόσμιο φαινόμενο. Έχουν εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο και μόλις ανακοίνωσαν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία και το ίντερνετ έχει ενθουσιαστεί.

Το δημοφιλές συγκρότημα της K-Pop ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2020 με σταθμούς σε πόλεις, της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας ξεκινώντας με συναυλίες στη Σεούλ και τερματισμό στο Τόκιο. Η περιοδεία αυτή θα γίνει στα πλαίσια προώθησης του επερχόμενου άλμπουμ τους “MAP OF THE SOUL: 7” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου.

Το πρώτο single από το άλμπουμ είναι το τραγούδι “Black Swan”. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου συνοδευόμενο από ένα “art film”.

Πέρα από την παγκόσμια περιοδεία, οι θαυμαστές των BTS θα μπορέσουν να τους απολαύσουν και στην τελετή απονομής των Grammy 2020. Εκεί θα ανέβουν στη σκηνή με τον Lil Nas X. Ο γνωστός ράπερ έκανε την αποκάλυψη σε συνέντευξη του στο Variety, αλλά αυτό δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από την Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης που απονέμει τα Μουσικά Βραβεία Grammy, ούτε από την Big Hit Entertainment τη δισκογραφική εταιρεία του γνωστού συγκροτήματος.

Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση, όμως, είναι ένα ερωτηματικό σε μία ημερομηνία. Για να δούμε ποια θα είναι αυτή η εμφάνισή τους.

Δες τη λίστα με τις συναυλίες που θα κάνουν το 2020.

Δες ακόμα: Ariana Grande: Ανεβάζει φωτογραφία με τους BTS και υποψιαζόμαστε συνεργασία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 5 
 1