4 μοναδικά πράγματα που μπορείς να κάνεις το ΣουΚου αυτό!
Εσύ πώς θα περάσεις το Σαββατοκύριακό σου;

Σινεμά

Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει και πολλές νέες ταινίες που μπορείς να δεις στις κινηματογραφικές αίθουσες. Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε δύο που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

The Irishman

Το mangum opus του Martin Scorsese. Μετά από 24 ολόκληρα χρόνια ο γνωστός σκηνοθέτης συναντιέται και πάλι κινηματογραφικά με τον Robert De Niro και μας δίνουν, ίσως, μία από τις καλύτερες συνεργασίες τους. Ένα γκανγκστερικό έπος που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Μπορεί να διαρκεί 3,5 ώρες, αλλά αξίζει κάθε λεπτό. Άσε που μπορείς να το απολαύσεις από την άνεση του καναπέ σου στο Netflix.

Τρόφιμος γηροκομείου πλέον, ο εκτελεστής της μαφίας Φρανκ Σίραν ανακαλεί την εποχή που ήταν το δεξί χέρι του αρχισυνδικαλιστή Τζίμι Χόφα.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε
Πρωταγωνιστούν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο, Τζο Πέσι, Άνα Πάκουιν, Χάρβεϊ Καϊτέλ

Frozen II

Η Άννα και η Έλσα ετοιμάζονται να μπουν σε νέες περιπέτειες και πιστεύω ότι θα θέλεις πολύ να δεις την ταινία. Η Disney ξέρει να σε μεταφέρει σε μαγικούς κόσμους με υπέροχα τραγούδια και μοναδικό animation!

Ακούγοντας μια απόκοσμη φωνή να την καλεί από τον μακρινό Βορρά, η βασίλισσα Έλσα ξεκινά μαζί με τους Άννα, Κριστόφ και Όλαφ ένα ταξίδι στο Μαγεμένο Δάσος, όπου κρύβεται το μυστικό της καταγωγής της και η αιτία που κινδυνεύει το βασίλειο της Άρεντελ από τα στοιχεία της φύσης.

Σκηνοθεσία: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι

Δες ακόμα: 3 πράγματα που μπορείς να κάνεις με τη σχέση σου το ΣουΚου

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
2'
47 - 30
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;