4 μοναδικά πράγματα που μπορείς να κάνεις το ΣουΚου αυτό!
Εσύ πώς θα περάσεις το Σαββατοκύριακό σου;

Το Σαββατοκύριακο, επιτέλους, έφτασε και ήρθε η ώρα να ξεκουραστείς, να βγεις και να κάνεις διάφορα πράγματα. Γι αυτό το Neolaia.gr έχει να σου προτείνει μερικά πράγματα για να περάσεις ένα μοναδικό ΣουΚου.

Από νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες, θέατρα, μέχρι μοναδικές βόλτες στο κέντρο της πόλης! Πάμε να δούμε τι έχουμε να σου προτείνουμε για αυτό το ΣουΚου;

Θέατρο

Ο Πατέρας

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε με την θεατρική παράσταση “Άνθρωποι και Ποντικιά”, μεταφέρει ακόμη ένα κλασσικό έργο στην ελληνική πραγματικότητα. Η παράσταση μεταφέρει το έργο του Στίνμπεργκ στην Ελλάδα του 2019 με έναν μοναδικό τρόπο. Είναι ακόμη μία παράσταση “γροθιά στο στομάχι”, που θα σε κάνει να ταυτιστείς, να δεις και πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου και να σκεφτείς. Είναι σίγουρα ένα από τα must- see της χρονιάς.

Το έργο του Στρίντμπεργκ μεταφέρεται κάπου στην Αθήνα του 2019, πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες ενός μεσοαστικού σπιτιού, όπου δύο σύζυγοι συγκρούονται μέχρι τελικής πτώσεως για την κυριαρχία πάνω στο παιδί τους.

Διασκ.-σκηνοθ.-φωτ.: Β. Μπισμπίκης
Ερμηνεύουν: Μ. Ασλάνογλου, Τ. Ιορδανίδης, Ιωσ. Ιωσηφίδης, Γ. Σταυράκη, Ν. Χαρατζόγλου
Σκην.-κοστ.: Μ. Καραθάνου

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;