Οι «Άγριες Μέλισσες» στέλνουν την υποστήριξή του στο «Κόκκινο Ποτάμι» μέσω Instagram

Από neolaia.gr Team 14 Οκτωβρίου 2019

Οι "Άγριες Μέλισσες" έστειλαν την υποστήριξή τους και την αγάπη τους στο "Κόκκινο Ποτάμι"!

Η ελληνική μυθοπλασία έχει εισβάλλει για τα καλά και πάλι στις τηλεοράσεις μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Δύο από τις σειρές που έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό είναι οι «Άγριες Μέλισσες» και το «Το Κόκκινο Ποτάμι«. Και φαίνεται πως υπήρξε μία… επικοινωνία μεταξύ των συντελεστών των δύο δημοφιλών σειρών!

Από την πρεμιέρα τους και οι δύο σειρές έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης και ανέδειξαν τη δίψα του τηλεοπτικού κοινού για ελληνικές σειρές. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν αρκετές ομοιότητες ανάμεσα μέσα στα δύο σήριαλ.

Είναι και τα δύο εποχής. Και οι δύο σειρές έκαναν αρκετά γνωστή τη νέα γενιά ηθοποιών που έχουν διαπρέψει κυρίως στο θέατρο (Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Αργύρη Πανταζάρα κλπ.). Οι παραγωγές και των δύο είναι αρκετά ακριβές με χιλιάδες κουστούμια, σκηνικά. Κι έτσι, οι άνθρωποι πίσω από τις δύο σειρές είπαν να δείξουν την υποστήριξη που έχουν ο ένας για τον άλλο. Έστω κι αν παίζουν σε διαφορετικά κανάλια.

Το απόγευμα της Κυριακής, λοιπόν, ο Αργύρης Πανταζάρας, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», ανήρτησε σε Insta Story το μήνυμα που του έστειλα κάποιος συνάδελφος από τις «Άγριες Μέλισσες». Δε ξέρουμε ποιος συνάδελφός του είναι, καθώς ο ηθοποιός έσβησε τα στοιχεία του. Ωστόσο, το μήνυμα έγραφε:

«Το κρου των Μελισσών στέλνει όλη του την αγάπη στο Κόκκινο Ποτάμι. Αλήθεια λένε όλοι τι ωραία και πόσο χαίρονται. Τρελάθηκα χτες, χάρηκα πολύ με αυτή τη στάση.»

Ο Αργύρης Πανταζάρας ανήρτησε το μήνυμα αυτό και απάντησε τα εξής:

«Όταν χαιρόμαστε με την χαρά των άλλων γίνονται θαύματα.»

Ας ελπίσουμε ότι η ελληνική μυθοπλασία δε θα εκλείψει ξανά από τους δέκτες μας.

Δες το σχετικό story!

Δες ακόμα: Οι νέες ελληνικές σειρές που έχουμε ξεχωρίσει

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486