Οι νέες ελληνικές σειρές που έχουμε ξεχωρίσει
Οι νέες ελληνικές σειρές μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα. Σου συγκεντρώσαμε αυτές που έχουμε ξεχωρίσει και αξίζει να δεις!

Η τηλεοπτική σεζόν 2019- 2020 φέρνει αρκετές ελληνικές σειρές και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό. Μετά από τόσα χρόνια που η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση πέρασε τη δική της κρίση, το να βλέπεις τόσες νέες σειρές είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό!

Σίγουρα, θα υπάρχουν και καλές και κακές σειρές ανάμεσά τους, αλλά το να δίνουν τα κανάλια και πάλι προτεραιότητα στην ελληνική μυθοπλασία είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Παρόλα αυτά, εμείς θα σου μιλήσουμε για τις σειρές που μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και έχουν ξεχωρίσει από τα φετινά προγράμματα των καναλιών.

Κάποιες έχουν κάνει, ήδη, πρεμιέρα και μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα και άλλες τις περιμένουμε! Γι αυτό πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε τις ελληνικές σειρές που αξίζει να δεις φέτος!

1. Λόγω Τιμής, 20 Χρόνια Μετά


Η σειρά που όλοι περιμέναμε τη σεζόν αυτή, έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 23/9 και μας θύμισε τα παλιά. Μας πήγε στην εποχή των 90s και μας έβαλε και πάλι στην παρέα του Τσίου και του ψηλού. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου υπογράφει και τώρα το σενάριο της σειράς και, αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης, ένα μεγάλο μέρος του κοινού θέλει να δεις τις νέες “περιπέτειες” της πρωτοποριακής παρέας των 90s. Ο καθένας από τους ηθοποιούς έχει γράψει τη δική του καριέρα μετά το τέλος της σειράς, τόσα χρόνια πριν, και το να τους βλέπεις και πάλι όλους μαζί στη σειρά που τους έδωσε μεγάλη ώθηση στην καριέρα τους είναι συγκινητικό.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
  
 1