Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τις 30 Αυγούστου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Ζυγός

Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να θέσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο. Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.

Μία κρυφή αγάπη, ή ένα κρυφό όνειρο, σας φέρνουν στο σημείο να ξεφεύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Εστιαστείτε στις πρακτικές ανάγκες και σε ό,τι είναι απτό και ουσιαστικό. Ο Ήλιος όταν θα είναι στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει μελλοντικά για την προβολή των προσδοκιών και των στόχων σας.

Έχετε ένα γοητευτικό προφίλ, αλλά θα φαίνεστε λίγο απρόσιτοι ή αποστασιοποιημένοι. Ωστόσο η εικόνα σας εντυπωσιάζει και έλκει και θα ήταν καλό να διατηρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις ή επαφές αυτή την εποχή.

Σκορπιός

Με πολλά σχέδια και έναν ενθουσιασμό για να επικρατήσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, γίνεστε όχι μόνο αγαπητοί αλλά και προσεκτικοί για το έργο σας. Νέα αρχή λοιπόν, ή με νέα προσέγγιση κάθε σας έργο. Οι φίλοι μπορεί να δώσουν τη γνώση ή τη γνώμη τους και αν υπάρχει σωστή εκτίμηση, θα φανούν χρήσιμοι. Αν ασχολείστε με ένα κοινωφελές έργο ή σωματείο, θα αναλάβετε μία νέα υποχρέωση και θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας. Αλλά μην επιβαρυνθείτε με πολλά.

Ο λόγος σας θα είναι πειστικός, αναλυτικός και σαφής. Αρκεί να αποφύγετε τα μεγάλα όνειρα και μεγάλα σχέδια. Παραμείνετε σε μικρά συγκεκριμένα βήματα. Θα βοηθήσει η μεθοδικότητά σας και το οργανωτικό σας πνεύμα, κυρίως στα πλαίσια μίας ομαδικής ή συλλογικής προσπάθειας.

Στα αισθηματικά σας επίσης μπορεί να λύσετε διαφορές ή να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας, καθώς θα δοθούν διευκρινίσεις ή το ταίρι σας θα σας προσφέρει με τη στάση του, την επιβεβαίωση που επιθυμείτε.

Τοξότης

Καλή η περίοδος αυτή για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σας, αν και έρχεται σε σύγκρουση με το φλογερό σας ταπεραμέντο. Κι αυτό γιατί έχετε συνηθίσει να διευρύνεστε σε πολλά, ή να ζητάτε πολλά και δεν έχετε αρκετή υπομονή. Εδώ θα χρειαστείτε όλη την υπομονή λοιπόν, αλλά και προσεκτικές κινήσεις. Καθώς είστε σε θέση να απαιτείτε πολλά αλλά δίχως επιμέλεια, πρέπει να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά σας αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Χρειάζεστε πραγματικά λίγα και σωστά άτομα για να προοδεύσετε. Η πληθωρικότητα είναι σπατάλη δυνάμεων, λόγου και σκέψης. Η πρόκληση της Νέας Σελήνης, απαιτεί να γίνετε λιτοί και ουσιαστικοί.

Μία γνώση ή επιμόρφωση, θα σας ενθουσιάσει και θα αποδώσει μελλοντικά σαν επένδυση καριέρας. Καλό θα είναι να κάνετε την ειδίκευσή σας ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια και ομιλίες. Ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία από εσάς, θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφασίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν

Οι δυσκολίες των ημερών θα αφορούν κυρίως την ισορροπία σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπου φαίνεται να ενοχλεί η γοητεία σας ή να μην αισθάνονται άνετα με τις κοινωνικές σας επαφές. Διατηρήστε την ευγένειά σας.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;