Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στην Παρθένο από τις 30 Αυγούστου 
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου;

Αιγόκερως

Ευνοϊκή φαίνεται η Νέα Σελήνη για σας και φυσικά σας δίνει τα περιθώρια να κάνετε ένα τόλμημα, να ασχοληθείτε με μία γνώση ή να ψάξετε για ευκαιρίες επαγγελματικές σε νέους χώρους. Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να στραφείτε προς τα εκεί για να βρείτε λύσεις. Μία πρόταση από μεγάλη εταιρία ή ένα ξένο χώρο, σας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να τις κινήσετε και να βρείτε λύση ή να ολοκληρώσετε τα θέματα που σας απασχολούν.

Μία αξιόλογη γνωριμία ή μία σχέση για την οποία επενδύετε συναισθηματικά και φαίνεται χρήσιμη στον κοινωνικό σας χώρο ή στην καριέρα, θα σας κάνει χαρούμενους και θα αισθάνεστε πληρότητα.

Λόγια που θα θίγουν την αξιοπιστία ή την αξιοπρέπειά σας θα ήταν καλό να αποφεύγονται. Για τον λόγο αυτό, ας συγκρατείτε τον εκνευρισμό σας και σας αποφύγετε τις διενέξεις με τους ανωτέρους σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας. Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν. Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει. Μην ρισκάρετε σε ωραίες ιδέες, θα απογοητευθείτε.

Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν. Μείνετε στην ουσία!

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Θέτετε νέα θεμέλια και ξεκινάτε από την αρχή. Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν. Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, μέσα από μία νέα αρχή μεταξύ σας, είτε τελικά θα κουράσει…

Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.

Η αντίθεση της Νέας Σελήνης προς την φύση του ζωδίου σας, θα φέρει σύγκρουση μεταξύ της έμπνευσής σας και της προσγειωμένης προσέγγισης συνεργατών ή συντρόφου. Πρέπει να βρείτε την «χρυσή τομή» και να υπάρχει μεταξύ σας ειλικρίνεια

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;