3 σημάδια που σου υποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να χωρίσεις!

Από neolaia.gr Team 22 Αυγούστου 2019

Αυτά τα σημάδια σου δείχνουν ότι είναι να χωρίσεις!

Ο χωρισμός είναι κάτι δύσκολο. Πολλοί βολευόμαστε σε μία σχέση και δεν παίρνουμε την απόφαση να χωρίσουμε όταν πρέπει. Όμως, πρέπει να δούμε και μερικά σημάδια που μας δείχνουν ότι πρέπει να φύγουμε όσο είναι ακόμα καιρός και τα πράγματα είναι σχετικά καλά.

Φαντάζομαι ότι δε θα θέλεις να ζήσεις μεγάλους καυγάδες και δύσκολες καταστάσεις. Γι αυτό σου έχω συγκεντρώσει μερικά σημάδια που σου υποδεικνύουν ότι ήρθε η ώρα να φύγεις από τη σχέση σου!

1. Δεν βρίσκεις κάτι ενδιαφέρον

Η σχέση σου έχει βαλτώσει και δεν βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Είναι ένα σημάδι ότι ο έρωτας έχει περάσει και δεν μπορείς να συνεχίσεις. Μπορείς να προσπαθήσεις να δεις πώς θα πάει, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να φύγεις!

2. Τσακώνεστε συνέχεια

Για πολύ χαζά πράγματα. Χωρίς να έχει συμβεί κάτι σημαντικό. Ο τσακωμός δείχνει ότι και οι δύο είστε σε μία περίεργη φάση και κάτι αλλάζει μέσα σας. Ειδικά, αν γίνεται καθημερινή συνήθεια!

3. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι ερωτικά κάποιον άλλο

Έχεις γνωρίσει κάποιον που σε έχει ξετρελάνει και θα ήθελες να τον γνωρίσεις καλύτερα. Μάλιστα, τον σκέφτεσαι συνέχεια. Οπότε, καλύτερα να χωρίσεις παρά να κάνεις κάτι που θα μετανιώσεις μετά!

Δες επίσης: 5 πράγματα που πρέπει να κάνεις ΑΜΕΣΩΣ μετά από έναν χωρισμό!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ