Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ο Άρης στην Παρθένο από τις 18 Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός – Από νηφαλιότητα σε ψυχική εγρήγορση

Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεστε σε παρασκηνιακές κινήσεις, δολοπλοκίες και κρυφά μυστικά που σας αφορούν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να αποφύγετε τις τριβές και να αντιμετωπίσετε τις εκπλήξεις. Ο εσωτερικός διάλογος ή ανάλογες τεχνικές θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να βρείτε ψυχική ηρεμία και σωματική ανάταση.

Αρνητική εμπειρία:

Δεν μπορείτε να ευχαριστείτε όλες τις πλευρές κάνοντας συμβιβασμούς διαρκώς. Αυτό είναι ένα μάθημα. Το δεύτερο είναι πως αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί

Σκορπιός – Από καυστικός – πράος

Αντισταθείτε στην προδιάθεση της επιθετικότητας που σας κυριεύει. Θα φανείτε σκληροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους κατά την διεκδίκηση των στόχων σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την καυστικότητα των σχολίων σας και να μην είστε απόλυτοι, για να αποφύγετε διαπληκτισμούς με τους γύρω σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον φιλικό ή μέσα στις ομάδες που ίσως ανήκετε. Σχέδια που αργοπορούν, σας δίνουν την ευκαιρία να τα μελετήσετε στις λεπτομέρειες.

Αρνητική εμπειρία:

Η δυσκολία θα έρθει από το θέμα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Εσείς ή κάποιος άλλος από τον φιλικό περίγυρο, θα απογοητευθείτε από τις αποκαλύψεις. Δείτε την θετική πλευρά, σε ό,τι σας αφορά, βγαίνετε κερδισμένοι γνωρίζοντας πως δεν σχολιάζουμε ή δεν κάνουμε κακή κριτική, σε ό,τι τον αφορά, θα ήταν καλό να εκτιμήσει τη φιλία και την πίστη σας…

Τοξότης – Από ανεξάρτητος – συγκαταβατικός

Μην παρασυρθείτε από την απρόσμενη ενέργεια και την έντονη διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα ώστε να αποκτήσετε την προβολή και την αναγνώριση που πάντοτε αποζητούσατε. Μελετήστε καλά και σχολαστικά τις κινήσεις σας. Η καλή προετοιμασία θα βοηθήσει να αποφευχθούν λάθη και τριβές. Προστατέψτε τον εαυτό σας και το έργο σας, επανεξετάζοντας τις κινήσεις και μην υποκύψετε στον αυθορμητισμό που θα σας δελεάζει.

Αρνητική εμπειρία:

Ανοίγοντας τα φτερά σας για να κατακτήσετε μία θέση στην κοινωνία, ξεχνάτε το μέτρο και την ταπεινότητα. Η απάντηση σε όποια σας υπερβολή, έρχεται αυτή την περίοδο και συχνά προσπαθείτε για αποτελέσματα κατώτερα των φιλοδοξιών σας. Κατά συνέπεια, μάθετε στην λιτή και απλή συμπεριφορά, αλλά και να εργάζεστε περισσότερο για να αναγνωριστείτε, με ουσία κι όχι πομπώδη αυτό-προβολή. Επίσης, θα αναγκαστείτε να μάθετε να δέχεστε την κριτική των άλλων.

Αιγόκερως – Από πνευματικότητα σε μετριοπάθεια

Μέσα από την απαράμιλλη τάση για πνευματική ανάπτυξη, μέσα από ταξίδια ή σπουδές, η ανάγκη που θα σας διακατέχει οδηγεί να διατηρήσετε επιφυλάξεις για το σκοπό τους ή την χρησιμότητά τους. Μην παρασύρεστε από περιορισμένες ιδέες και εξωτερικούς παράγοντες, αλλά διατηρήστε κριτικό πνεύμα για όλα όσα σας περιβάλλουν. Αποφύγετε απόλυτες απόψεις και μην υποπέσετε στην παγίδα του φανατισμού και των διενέξεων. Προσοχή σε θέματα που θα χρειαστούν νομική κάλυψη.

Αρνητική εμπειρία:

Απολογισμός πάνω στις επιλογές της γνώσης, αλλά και πάνω στην επιλογή του «δασκάλου» για να αποκτηθεί αυτή η γνώση. Λεπτομέρειες που θεωρήσατε ανούσιες, σήμερα σας ενοχλούν, αλλά …σας διδάσκουν!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;