Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον φλογερό Λέοντα - 1η Αυγούστου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Αιγόκερως

+Αναζητήστε το πάθος και δώστε φλόγα στη ζωή σας ξανά. Ίσως οι υποχρεώσεις σας έκαναν να ξεχάσετε πώς είναι να χαίρεστε τον έρωτα με το ταίρι σας. Ή να βρείτε εκείνο το ταίρι που θα σας ανάψει την σπίθα ξανά στην ψυχή. Καθώς σας συγκινεί η αγάπη αυτή την εποχή, απολαύστε την ανατροπή και χαρείτε το απρόοπτο που μπορεί να σας συναρπάσει. Αφεθείτε στην γοητεία του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει και ζήστε την μαγεία της!

Θα ήταν καλό να οραματιστείτε μία νέα ιδέα, ή ένα νέο πλάνο ζωής. Ακολουθώντας αυτό το όραμα, θα βρεθείτε σε νέες συνθήκες και ίσως συναντήσετε ένα ανταγωνιστή ή αντίζηλο που θα σας προκαλέσει. Ας πρυτανεύει η λογική όμως, καθώς είναι δύσκολο να διακρίνετε άμεσα τι κρύβεται πίσω από τις κινήσεις αυτές.

-Το τετράγωνο του Πλούτωνα προς τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης, είναι ένας συνδυασμός που σας ταλαιπωρεί. Όσο παρορμητικά μπορεί να ξεκινήσει κάτι, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσει. Συγκρατηθείτε! Αποφύγετε τις ρήξεις!

Υδροχόος

+Η Νέα Σελήνη με τους συνδυασμούς της, σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, καθώς σας φέρνει ξανά φλόγα στην καρδιά και προσφέρει άπλετα φως στην σχέση αυτή. Ένα δώρο είναι η παρουσία του/της συντρόφου και μπορεί να φωτίσει τα αδιέξοδα και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Χαρείτε την και αποφασίσετε να δώσετε στην σχέση αυτή μία πιο σοβαρή τροπή. Συζητήστε και σκεφθείτε μήπως ήρθε η ώρα να αισθανθείτε με άλλο πρίσμα το μέλλον.

Ενδιαφέρουσα η παρουσία του Άρη και του Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, καθώς σας κάνουν διεκδικητικούς, τολμηρούς, με ενδιαφέρουσες συναντήσεις, συνεργασίες. Είστε γοητευτικοί και ικανοί, έλκετε όμως ζήλια και ανταγωνισμό.

-Ανασφάλειες και αδυναμίες που συνδέονται με τις προσωπικές σχέσεις, θα δημιουργήσουν αβεβαιότητα. Εκεί μπορεί να γίνει ένα λάθος που θα περιορίσει την απόλαυση και την χαρά, με τους αγαπημένους σας.

Ιχθείς

+Η φλογερή Νέα Σελήνη του καλοκαιριού, προσφέρει την αφορμή για ένα ξεκίνημα χαρούμενο στην ζωή σας. Δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποιο άτομο που σας συνοδεύει στην καθημερινή αγωνία και στον αγώνα της ζωής. Εκείνο θα βοηθήσει να λάμψετε και να απολαύσετε χαρές που ως τώρα αμελούσατε. Χρειάζεστε μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα. Χαρείτε όποιο δώρο σας δίδεται, επιτρέποντας στον εαυτό σας να αγαπήσει και να αγαπηθεί σταθερά και ουσιαστικά.

Με την οικογένεια υπάρχουν κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας. Μην αποθαρρύνεστε και ανοίξτε τα φτερά σας προς τις κοινωνικές σχέσεις, Η επαφή με ανθρώπους που έχουν κύρος, δίνει ένα κίνητρο να παλέψετε για να βελτιωθείτε ή να διευρύνετε τις ευκαιρίες της ζωής σας. Προωθήστε τα ενδιαφέροντά σας και επιμείνετε. Θα ωφεληθείτε!

-Διατηρείτε ήπιους τόνους, καθώς δεν αποκλείεται να θεωρηθείτε πομπώδεις στον χώρο της εργασίας σας, κάτι που θα εγείρει αντιπαλότητες.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;