Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Σκορπιό - 19 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Ζυγός

Η Πανσέληνος μας πληροφορεί πως η βαρύτητα δίδεται στα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο πρακτικές επιλογές.

Θα μπορείτε να περιφρουρήσετε τα έσοδά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και αποφασίζετε να περιορίσετε μεγάλες δαπάνες.

Θα αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης, δίχως να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από τον τρόπο που κινηθήκατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Χρειάζεται να είστε επιφυλακτικοί σε συμφωνίες, εξετάζοντας κατ΄επανάληψη τους όρους.

Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Η γνώση θα αποδώσει, αλλά η επιπρόσθετη κατάρτιση είναι επίσης μία σημαντική επιλογή. Προφανώς θα είναι απαραίτητο για σας να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή να στραφείτε σε κάποιες σπουδές που θα απαιτήσουν κόπο αλλά και θα προσφέρουν προοπτικές. Μην παραμένετε μονοδιάστατοι στη γνώση και στις απόψεις.

Σκορπιός

Στον δικό σας χώρο έχουμε την Πανσέληνο του μήνα. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να αλλάξετε εκ θεμελίων τη ζωή. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε.

Γνωρίζετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

Οι συνεργασίες και η προσωπική σας ζωή, ανανεώνονται ευεργετικά. Αλλά ας μην είστε ρομαντικοί, σε μία συμφωνία. Μπορεί να σας δημιουργηθεί ενδιαφέρον, όμως χρειάζεται να κρίνετε μέσω νομικής οδού οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας.

Αναδομείστε τις σχέσεις σας, με σωστή και ουσιαστική επικοινωνία ψυχής.

Σίγουρα, ευνοείστε και είστε περισσότερο δραστήριοι, ευέλικτοι και ρυθμίζετε πολλά από τα συμφέροντά σας

Τοξότης

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Σκέψεις βαθιές φωτίζει η Πανσέληνος και περιγράφει μία πιθανή παρεξήγηση ή πλάνη, ή αγωνία που δεν μοιράζεστε με το περιβάλλον σας. Διευκρινίστε αυτό που σας απασχολεί και αποφύγετε να δεσμευτείτε με βάση το συναίσθημα.

Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες άγχους, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας.

Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, στη συνέχεια.

Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση, και μειώστε το άγχος. Οι προοπτικές είναι ευοίωνες για τους στόχους, όταν τίθεται ένα πρόγραμμα και καλλιεργείται η προετοιμασία του. Θα κινηθείτε με σοφία και περίσκεψη. Προσβλέπετε μακροπρόθεσμα και θα πετύχετε!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;