Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Πανσέληνος στον Σκορπιό - 19 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Αιγόκερως

Δεν είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτή η περίοδος για σας. Αντίθετα, είναι μία περίοδος κατά την οποία, θα αναζητηθεί το έδαφος προκειμένου να γονιμοποιηθούν στόχοι και ενδιαφέροντα. Ανήκετε σε εκείνους που έχουν πάντα κάτι να προσφέρουν, να εμπνευστούν και να προγραμματίσουν. Αγωνιστείτε για το καλύτερο!

Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, η Πανσέληνος προτάσσει την αξιοποίηση ευκαιριών και φυσικά ενδιαφέρουσες προοπτικές. Έχετε το τιμόνι της ζωής στα χέρια σας αυτή την εποχή.

Η σύνθεση των προδιαγραφών προσφέρει την ευκαιρία να κρίνετε με υπομονή τις ιδέες που αναπτύσσονται και τα οράματά σας.

Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε άτομα που είναι φίλοι και έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας. Ας είστε επιφυλακτικοί στις παρασκηνιακές κινήσεις.

Καθημερινές και ευχάριστες λεπτομέρειες, θα είναι το κίνητρο για να δώσετε στη ζωή σας φως, χρώμα, χαρά και να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργικές ασχολίες.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν και ενδέχεται να είστε κτητικοί, θα μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν.

Υδροχόος

Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν δεν κάνετε υπερβολές λόγω συγκινησιακής φόρτισης της Πανσελήνου. Επομένως, δώστε την ευκαιρία στο έργο σας να αναδειχτεί και να προβληθεί, επενδύοντάς το με γνώση, εμπειρία και εντιμότητα.

Προσοχή θα χρειαστείτε για να μην θεωρηθείτε υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας. Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Ενδέχεται να υπάρχουν κοινωνικές πιέσεις, αλλά με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη, ενδοσκόπηση και συνειδητοποίηση των ταλέντων και δυνατοτήτων μας, θα βρείτε τη λύση. Αν έχετε αδικηθεί, θα δικαιωθείτε. Αν έχετε όμως κάνει λάθη, θα βγουν στο φως. Η κοινωνική σας προσφορά, το έργο σας, διακρίνεται ή υπογραμμίζεται με κάθε τρόπο.

Για να υλοποιήσετε ένα όραμα, ας είστε συγκροτημένοι, σοβαροί, με γνώση και υπευθυνότητα. Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά και συνετά.

Ιχθείς

Ευνοημένοι είστε σε μεγάλο βαθμό αυτό το χρονικό διάστημα καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει θετική γωνία και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς κάτω από μία ιδέα. Μία ιδέα με μεγάλες πιθανότητες υλοποίησης όμως.

Θα χρειαστεί πιθανότατα να κάνετε διορθωτικές κινήσεις ως προς τα σημαντικά σχέδια της ζωής και θα έχετε την συμπαράσταση ενός σημαντικού φίλου.

Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση. Σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Αν είστε σπουδαστές, θα πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή προκειμένου να πετύχετε και να ολοκληρώσετε τις προσπάθειες. Αν έχετε μοχθήσει αρκετά, θα αναγνωριστεί η προσπάθειά σας.

Ας τολμήσετε να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η επιμέλεια και η συνέπειά σας, σας κάνουν περισσότερο σωστούς από ό,τι πιστεύετε. Φαίνεται πως ανοίγονται ευκαιρίες και προσφέρεται το έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας.

Φλερτ και συναντήσεις προσφέρουν την χαρά και ευκαιρία να ωφεληθείτε. Αρκεί να μην εκδηλώσετε κτητικότητα και ζήλια.

Δεχθείτε αυτό το διάστημα τις θετικές επιρροές, προχωρώντας με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;