5 τρόποι για να καταπολεμήσεις άμεσα το αίσθημα της βαρεμάρας!
Είναι το χειρότερο συναίσθημα. Αλλά, έτσι, μπορείς να το καταπολεμήσεις!

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες! Κάποιες είσαι μέσα στην ενέργεια και πιστεύεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα και άλλες η βαρεμάρα σε κατακλύζει και δε θέλεις να κάνεις τίποτα. Και, να σου πω κάτι; Είναι και απολύτως ανθρώπινο!

Αλλά πώς θα καταφέρεις να παλέψεις αυτή την αίσθηση απόλυτης βαρεμάρας; Τι μπορείς να κάνεις για να ξεφύγεις έστω και λίγο από τα δίχτυα της;

Σου έχω μερικές έξυπνες προτάσεις για να καταπολεμήσεις το συναίσθημα αυτό!

1. Κάνε κάτι δημιουργικό

Από το να διαβάσεις ένα βιβλίο που έχει πιάσει σκόνη στη βιβλιοθήκη σου, μέχρι να δεις μία ταινία ή να αρχίσεις ένα χόμπι που έχεις παρατήσει. Η δημιουργικότητα της ενασχόλησης αυτής θα σε γεμίσει ενέργεια και θα ανακαλύψεις καινούρια πράγματα. Μην κάθεσαι απλά στον καναπές! Βάλε και κάτι να παίζει στην τηλεόραση!

2. Καθάρισε το σπίτι

Βάλε μουσική και κάνε τις δουλειές του σπιτιού. Πάρε τον χρόνο σου και μη βιάζεσαι! Θα δεις ότι όταν η βαρεμάρα σε έχει καταβάλει οι δουλειές του σπιτιού είναι παιχνιδάκι! Δε ξέρω γιατί, αλλά με έναν μαγικό τρόπο είναι.

3. Βγες έξω ΤΩΡΑ

Πάρε όποιον γνωστό έχεις! Ακόμη και αυτόν που καθόσουν μαζί του στο γυμνάσιο, αλλά πλέον λέτε μόνο ένα γεια! Πρέπει να βγεις από το σπίτι γιατί η μέρα σου θα πάει χαμένη και, φαντάζομαι, δεν το θέλεις αυτό.

4. Πάρε κάποιον τηλέφωνο

Πάρε κάποιον που ξέρεις ότι δε θα έχει δουλειά ένα τηλέφωνο. Έχεις συνηθίσει να μιλάς με μηνύματα και social media, αλλά τίποτα δε συγκρίνεται με ένα τηλεφώνημα. Θα περάσει ευχάριστα η ώρα σου και θα καταλάβεις γιατί τόσοι και τόσοι άνθρωποι σπαταλάν χρόνο μιλώντας στο τηλέφωνο!

5. Φτιάξε μία λίστα

Ανάλογα σε τι φάση της ζωής σου είσαι φτιάξε και την αντίστοιχη λίστα. Για παράδειγμα, φτιάξε μία λίστα με τις ταινίες που θα ήθελες να δεις μέσα στον χρόνο, ή με τα βιβλία που θα ήθελες να διαβάσεις. Έτσι, ο χρόνος σου δε θα πάει χαμένος και θα έχεις θέσει και νέους στόχους!

Δες επίσης: 10 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;