10 πράγματα που μπορείς να κάνεις όταν βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε!
Μία ερώτηση που κάνεις συχνά είναι "Τι να κάνω όταν βαριέμαι;"! Σου έχω, λοιπόν, τη λύση!

Κάποιες φορές κάθεσαι στο σπίτι σου και δεν έχεις τι να κάνεις! Είσαι σε μία φάση που και βαριέσαι να κάνεις κάτι, αλλά και δεν έχεις όρεξη.

Μπορεί η παρέα σου να σου έχει προτείνει διάφορα, αλλά εσύ δεν έχεις όρεξη για τίποτα!

Όλους μας πιάνει μία στο τόσο και δεν υπάρχει και κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά όταν έχεις το συναίσθημα αυτό μπορείς να κάνεις πράγματα που δεν είχες το χρόνο να τα κάνεις στο παρελθόν.

1. Φτιάξε τις ντουλάπες σου

Είναι μία χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, αλλά πρέπει να γίνεται μία στο τόσο. Επίσης, μπορείς να κάνεις και καλό ξεκαθάρισμα στα ρούχα σου και σε ότι άλλο έχεις. Μπορεί, τελικά, να μην τα χρειάζεσαι όλα αυτά.

2. Κάνε μία συνταγή που δεν έχεις κάνει ξανά

Μπορεί να είναι είτε γλυκό είτε αλμυρό! Βρες μία συνταγή που σου αρέσει πάρα πολύ, δες τα υλικά που χρειάζεται και ετοιμάσου να φτιάξεις κάτι καινούριο. Ο χρόνος στην κουζίνα είναι πάντα ευχάριστος, οπότε και το αίσθημα της βαρεμάρας θα σου περάσει, και η μέρα σου δε θα έχει πάει χαμένη.

3. Κάνε γενικό

Η καθαριότητα είναι κάτι που σου αρέσει, αλλά δε θέλεις να το κάνεις και συνέχεια. Οπότε όταν είσαι στη κατάσταση αυτή μπορείς να βάλεις μία σειρά στο σπίτι σου.

4. Μίλα σε έναν φίλο σου που έχεις καιρό να μιλήσεις

Στείλε μήνυμα, ή ακόμα καλύτερα, πάρε τηλέφωνο! Θα δεις ότι αν και ο άλλος έχει χρόνο θα χαρείς πολύ να ακούσεις τα νέα του!

5. Περιποιήσου τον εαυτό σου

Από το να βάψεις τα νύχια σου, να κάνεις αποτρίχωση, μέχρι ένα αναζωογονητικό μπάνιο με αφρόλουτρο και αιθέρια έλαια! Η περιποίηση του εαυτού σου είναι πολύ σημαντική διαδικασία και δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να το κάνεις από όταν βαριέσαι.

6. Ξεκίνησε ένα βιβλίο

Το διάβασμα σε ταξιδεύει και διευρύνει τους ορίζοντες σου. Οπότε, όταν βαριέσαι μπορείς να πιάσεις ξανά εκείνο το βιβλίο που είχες αφήσει στη μέση, ή να ξεκινήσεις ένα άλλο!

7. Άκου μουσική

Όχι αυτή που ακούς κάθε μέρα, όμως! Ψάξε τραγούδια. τραγουδιστές και συγκροτήματα και ανακάλυψε διαφορετικά είδη και άγνωστες πτυχές της μουσικής που δεν ήξερες!

8. Φτιάξε τις φωτογραφίες σου

Τώρα με όλες αυτές τις εφαρμογές που έχεις, θα έχεις και άπειρες φωτογραφίες. Πρόσθεσε και αυτές που έχεις τραβήξει μόνη σου. Μιλάμε για πάρα πολλές φωτογραφίες. Άρα, η καλύτερη στιγμή να τις τακτοποιήσεις και να σβήσεις τις άχρηστες είναι όταν έχεις αυτό το αίσθημα της βαρεμάρας.

9. Πήγαινε στο πάρκο

Βάλε τα ακουστικά σου, την αγαπημένη σου μουσική και πήγαινε μία βόλτα στο πάρκο της περιοχής σου. Δε χρειάζεται να μιλήσεις σε κανέναν και απλά περπάτα.

10. Μην κάνεις τίποτα

Πέσε στο κρεβάτι και άσε τις σκέψεις σου να σε ταξιδέψουν σε κόσμους μακρινούς. Μην αγχώνεσαι για απλά και καθημερινά πράγματα. Απλά αφέσου στο τίποτα!

Δες επίσης: Τα 5 πιο περίεργα εστιατόρια στον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
45'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
9'
61 - 60
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 4 
 23 
 11 
 13 
 9