6 tips που θα σε βοηθήσουν να μείνεις ξύπνιος μετά από ένα καλό ξενύχτι!
Έχεις ξενυχτήσει και δε ξέρεις πώς θα τα καταφέρεις να σηκωθείς και να κάνεις τις δουλειές σου; Δες εδώ 6 tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

Το τριήμερο για τις Απόκριες 2019 έφυγε και εσύ προσπαθείς να μπεις ξανά στους ρυθμούς σου και στο πρόγραμμά σου! Πέρασες καλά και ξενύχτησες αρκετά και τώρα δυσκολεύεσαι να βρεις πάλι τα πατήματά σου.

Θα ήθελες ακόμα μία μέρα για να ξεκουραστείς και να προσαρμοστείς! Αλλά, δυστυχώς, δεν την έχεις και πρέπει να μπεις για τα καλά στη δουλειά, στη σχολή, ή σε ότι έχεις να κάνεις στη καθημερινότητά σου.

Για αυτό σου έχω κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να αντέξεις μετά τα ξενύχτια!

1. Σήκω από το κρεβάτι μόλις χτυπήσει το ξυπνητήρι

Μην αράξεις παραπάνω κάτω από τα σκεπάσματα! Είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις! Θα κοιμηθείς ξανά και μετά δε θα μπορείς να σηκωθείς με τίποτα!

2. Ρίξε κρύο νερό στο πρόσωπό σου

Ξέρω είναι δύσκολο και το πρωί ειδικά δε σου αρέσει καθόλου. Ρίξε κρύο νερό, όμως, για να ξυπνήσεις κατευθείαν και να μην είσαι ακόμα σε εκείνο το στάδιο ανάμεσα του να είσαι κοιμισμένος και ξύπνιος.

3. Φάε ένα καλό πρωινό

Το πρωινό σου δίνει ενέργεια και σε αναζωογονεί!  Θα πάρεις ότι ενέργεια χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα την υπόλοιπη μέρα και θα έχεις ξυπνήσει μόνο και μόνο από την προετοιμασία του.

4. Φάε μήλο

Καλά διάβασες! Μην πιεις καφέ γιατί δεν έχει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα με την υπνηλία. Ενώ ένα μήλο είναι ότι πρέπει για να σε ξυπνήσει και να σε κάνει να νιώσεις καλά.

5. Να πίνεις αρκετό νερό

Η αφυδάτωση φέρνει κόπωση και σε κάνει να νυστάζεις πιο γρήγορα. Για αυτό να έχεις δίπλα σου ένα μεγάλο μπουκάλι νερό που θα πίνεις αρκετά από αυτό για να μείνεις ξύπνιος και να μην έχεις άμεση ανάγκη το κρεβάτι σου.

6. Γύρνα σπίτι και κοιμήσου

Με το που γυρίσεις στο σπίτι κάνε ένα μπάνιο, φάε κάτι και πέσε για ύπνο. Αν είναι μεσημέρι πρόσεχε να μην κοιμηθείς μέχρι αργά το βράδυ. Αν είναι βραδάκι δε σε πειράζει! Καλύτερα να ξυπνήσεις καμία ώρα πιο νωρίς παρά να θέλεις και άλλο ύπνο!

Δες ακόμα: Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί πεινάμε μετά το αλκοόλ και το ξενύχτι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;