Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ονειρική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε αναλυτικά!

Ζυγός

Με την ροή των πλανητών, μοιάζετε λίγο χαμένοι αυτή την περίοδο, ρομαντικοί και ευάλωτοι, αλλά η Αφροδίτη είναι στην έξαρσή της και κάνει πιο ρομαντικές τις σχέσεις σας.

Θα θέλετε να προχωρήσετε αγγίζοντας τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Κάποιες αναστολές, που οφείλονται με προσκολλήσεις και φοβίες συναισθηματικές, είναι αρκετά δύσκολο να ξεπεραστούν άμεσα. Αν έχετε βυθιστεί στον φόβο ή την αρνητική σκέψη, θα είναι απαραίτητο να ξεπεράσετε σύντομα αυτή την απαισιοδοξία, που δεν οδηγεί πουθενά.

Οι πολλές απαιτήσεις της καθημερινότητας, σας έχουν κοστίσει αρκετά.

Η Νέα Σελήνη έρχεται να σας υπενθυμίσει πως δεν είναι εύκολο να παραμένετε σε ένα ασαφές και θολό τοπίο. Δημιουργείτε μία χαοτική κατάσταση που επιβαρύνει τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, εσάς ως υγεία αλλά και την καλή και ισορροπημένη επαφή με το κοντινό σας περιβάλλον.

Απαραίτητο κρίνεται λοιπόν, να κάνετε μία αλλαγή και η Νέα Σελήνη σας δίνει το ερέθισμά για ένα νέο ξεκίνημα.

Πώς θα επιτευχθεί αυτό;

Θα είναι σημαντικό να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να βρείτε νέα ενδιαφέροντα ή νέο τρόπο να τακτοποιείτε την καθημερινότητά σας.

Αν δεν είναι εύκολο να γίνουν κάποιες αλλαγές, ίσως πρέπει να δημιουργείτε τακτικά μικρά διαλείμματα από τις υποχρεώσεις για να αποδεσμεύεστε για λίγο από αυτές. Μην παγιδεύεστε στις απαιτήσεις. Κάποιοι δυναμικοί άνθρωποι θα σας παρακινήσουν άμεσα ή έμμεσα για να αναλάβετε δράση σύντομα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη προσφέρει σε σας ένα πρόσφορο έδαφος για δημιουργία και πρόοδο. Αφού σχηματίζουν οι πέντε πλανήτες θετική όψη προς το ζώδιό σας, είναι η ευκαιρία σας για να κάνετε μία νέα αρχή.

Η νέα αρχή θα μπορεί να στραφεί κατ’ αρχήν γύρω από τα αισθηματικά σας.

Αν είστε δεσμευμένοι, προσοχή στις προκλήσεις των ημερών. Γιατί μπορεί να θελήσετε να διακόψετε την ήδη υπάρχουσα σχέση για μία νέα γνωριμία. Αν κρίνετε πως ήρθε ο καιρός για μία ανανέωση, τότε είναι η καλύτερη περίοδος (εφ’ όσον και το ατομικό σας ωροσκόπιο συμφωνεί).

Διαφορετικά, μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας μέσα από μία γενναιόδωρη προσφορά αγάπης προς το ταίρι σας. Μία έκπληξη ή μία νέα ενασχόληση από κοινού, θα ήταν επίσης καλή λύση. Η διασκέδαση αυτές τις μέρες, θα σας φέρει πιο κοντά.

Αν είστε μόνοι, τότε μία έξοδος για ποτό ή ψυχαγωγία, θα προσφέρει ευκαιρίες για γνωριμίες και νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας.

Σε ό,τι αφορά την δημιουργικότητά σας, με πρωτότυπη έμπνευση θα προχωρήσετε σε ένα έργο που θα σας προσφέρει χαρά και πληρότητα.

Στην καθημερινότητά σας η κατεύθυνση που πρέπει να πάρετε έχει ως κεντρικό σημείο, μία νέα αρχή που θα σας ικανοποιήσει. Απλά ακόμη δεν είστε όσο δραστήριοι θα θέλατε, κάτι που αλλάζει πολύ σύντομα.

Τοξότης

Η Αφροδίτη ευνοεί την συναισθηματική σας έκφραση και σας προκαλεί να φανείτε περισσότερο εκδηλωτικοί, αλλά και απρόβλεπτοι. Ένα προφίλ, που θα είναι όσο διακριτό στις επόμενες μέρες.

Με την παρουσία του Χείρωνα στον Κριό πλέον, σίγουρα θα σας προσφερθούν νέες εμπειρίες ή όμορφες στιγμές με την ήδη υπάρχουσα σχέση σας.

Το ενδιαφέρον με την Νέα Σελήνη εστιάζεται στην επαφή σας με οικεία πρόσωπα. Εκεί θα πρέπει να δοθεί το βάρος. Θα σας ενδιαφέρει να είστε γενναιόδωροι με κάποια από αυτά, ίσως μάλιστα αισθανθείτε παγιδευμένοι στην ίδια την γενναιοδωρία σας. Αλλά θα γίνεστε εύκολα αγαπητοί. Προσέχετε τις απαιτήσεις τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να θέσετε τους όρους σας για να συνεχίσει η ομαλή πορεία των σχέσεων στην οικογένεια. Διαφορετικά, θα υπάρξει αλλαγή και μάλιστα δραστική.

Αν η οικογένεια έχει ήδη προβλήματα, μία ρήξη θα είναι πολύ πιθανή. Η ανανέωση ίσως είναι η λύση.

Στα θέματα ακινήτων και οικογενειακής περιουσίας, θα φανεί αν και πότε πρέπει να κάνετε ένα νέο βήμα. Ενδεχομένως θα σας απασχολήσει η αλλαγή κατοικίας, ή μία νέα επένδυση.

Αλλά θα είναι δύσκολο να καταλήξετε άμεσα, καθώς οι καθυστερήσεις δοκιμάζουν την αντοχή σας. Ενδιαφερθείτε για να συντηρήσετε τον χώρο σας, αν αυτό ήταν στις επιθυμίες σας. Μπορεί να φανείτε δογματικοί και να εμποδίσετε την εξέλιξη στις υποθέσεις σας αν πιέζετε τον χρόνο.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;