Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ονειρική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δείτε αναλυτικά!

Αιγόκερως

Σε ένα ακόμη κύκλο με πολλές προκλήσεις, προχωράτε αρκετά δυναμικοί. Προκαλείστε να βρείτε τις αξίες σας, μέσα από την οικογένεια ή την παράδοση. Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σ’ αυτές, αλλά πρέπει να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή. Σίγουρα θα συμβεί αλλά όχι άμεσα.

Οι ιδέες είναι αυτό που αλλάζει ή διαμορφώνεται με την Νέα Σελήνη και θα ενταθεί η ενασχόλησή σας με αυτές μέσα στον μήνα.

Απόψεις δικές σας και των άλλων, προσφέρουν ένα υλικό για επεξεργασία και σας κάνουν όλο και πιο ευφάνταστους. Η έμπνευση θα σας καθοδηγεί και θα μπορούσατε να αναπτύξετε ωραίες συζητήσεις για πνευματικά ενδιαφέροντα ή θέματα τέχνης.

Όμως επειδή είστε ένα γήινο και πρακτικό άτομο, δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε πολλές υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν.

Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις και δεν γνωρίζετε πώς θα τις πραγματοποιήσετε. Μην δράσετε παρορμητικά και κυρίως κάτω από το βάρος της συγκίνησης, ενθουσιασμού ή θυμού.

Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένοι από ό,τι σας εμπνέει. Ωστόσο, για κάποιο διάστημα ακόμη μία καθυστέρηση διαφαίνεται στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Η υπομονή είναι απαραίτητη.

Η Νέα Σελήνη σας δίνει το περιθώριο να οραματιστείτε την νέα αρχή, να τη συζητήσετε με κατάλληλα άτομα και να προοδεύσετε με τον καλύτερο τρόπο στο μέλλον.

Υδροχόος

Συχνά θα είστε εστιασμένοι με εμμονή στις αμφιβολίες ή τις θλίψεις που σας έχουν επηρεάσει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν καθηλωμένοι. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον μέσα από πολλές και νέες αξίες.

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των αξιών σας.

Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία τάση για άσκοπες δαπάνες προς εσάς ή προς τους άλλους. Θα χάσετε τελικά κάτι σημαντικό.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Η συζήτηση με άτομα που σας ενδιαφέρουν και έχουν κάποια σημασία για σας, θα σας δώσει μαθήματα και θα σας κάνει να προχωρήσετε μετά από μία έκπληξη. Αν θέλετε να κλείσετε μία πόρτα προς το παρελθόν σας, είστε σε μία κατάλληλη περίοδο.

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αργότερα, αλλά τώρα, θα σας συνιστούσαμε να μη βιαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τον όμορφο τρόπο να συζητάτε, για να προσεγγίσετε εκείνους οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και επενδύστε σωστά.

Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο.

Ιχθείς

Σίγουρα για σας η Νέα Σελήνη είναι ό,τι πιο σημαντικό. Αφού συμβαίνει στο ζώδιό σας και μάλιστα με έμφαση πλανητών σ’ αυτό.

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας επίσης, θέλετε να αναδείξετε τα ταλέντα ή τις ικανότητές σας. Στη σύνοδο της Νέας Σελήνης με τον Ποσειδώνα, γίνεστε περισσότερο ρομαντικοί, ουτοπιστές ή ονειροπόλοι. Ας έχετε σύνεση!

Το προσωπικό σας προφίλ γίνεται πιο προσιτό και αναδεικνύετε την γενναιοδωρία σας με ένα τρόπο αρκετά προφανή.

Θα είστε ελκυστικοί, αν και απρόβλεπτοι και άλλοτε θα φαίνεστε ιδιαίτερα ζεστοί και κοινωνικοί κι άλλοτε ιδιαίτερα απόμακροι. Μπορείτε να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την ανατροπή, καθώς ήταν ως τώρα δύσκολο να την αποφασίσετε.

Μία ρήξη με το παρελθόν, θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.

Με την ανάγκη να αποκτήσετε κάτι που είναι πολύτιμο για σας, ή κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα υπάρχει η φλόγα για να προσπαθήσετε, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κυνηγήσετε την επιτυχία.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξει ξανά ροή γεγονότων.

Εκείνο που πρέπει απαραιτήτως να επιλυθεί, είναι μία εμμονή με το παρελθόν σας, μία σκοτεινή πτυχή που είναι ή μπορεί να αποβεί καταστροφική. Μην ξεχνάτε πως ο κύκλος αυτός της Σελήνης σας προσφέρει την ευκαιρία να κλείσετε λογαριασμούς και αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα το τοπίο της ζωής σας!

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;