3 σημάδια ότι έχεις
Μήπως φλερτάρεις με την υπερβολή τελευταία;

Εννοείται πως στην αρχή μιας γνωριμίας ο ενθουσιασμός και η λαχτάρα σου για τον άλλον θα χτυπάει κόκκινο. Θα θέλετε να είστε συνέχεια μαζί, τα τηλέφωνα θα χτυπάνε, αλλά θα τα αγνοείτε επιδεικτικά, λες και δεν τα ακούσατε ποτέ και θα περνάτε τέλεια.

Βέβαια καμία φορά, έχουμε την τάση σαν άνθρωποι να το πηγαίνουμε λίγο στο άλλο άκρο, ξέρεις ποιο… Αυτό της υπερβολικής προσκόλλησης σε έναν άνθρωπο.

Υπάρχουν σημάδια που “προδίδουν” αυτή την υπερβολή;

Υπάρχουν και είναι τα παρακάτω:

1. Δεν περνάς καλά πλέον, αν δεν είναι κι αυτός κάπου τριγύρω

Είναι υπέροχο το ότι περνάς τόσο καλά μαζί του και σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη, όμως το να φεύγει και να κατεβάζεις μούτρα μέχρι το πάτωμα σου κάνει καλό; Προσοχή, μη σου γίνει εμμονή!

2. Φοβάσαι να μένεις μόνη σου

Αν σε πιάνει “πανικός” έστω στην ιδέα του να μείνεις μόνη σου στο σπίτι ή να κοιμηθείς, χωρίς αυτόν στο δίπλα μαξιλάρι, τότε μήπως μιλάμε για εξάρτηση; Πρέπει να συμφιλιωθείς με τη μοναξιά σου κάποια στιγμή!

3. Ζητάς την έγκρισή του για τα πάντα.

Είπαμε! Φυσικά και θα μετράει η γνώμη του για σένα, αλλά όχι να του ζητάς approval για ότι θες να κάνεις ή να φορέσεις. Δεν μπορεί να σου χαλάει όλη τη διάθεση αν δεν εγκρίνει κάτι που σκέφτεσαι, είναι δική σου η ζωή.

Δες ακόμα: 3 σημάδια ότι συνάπτεις ερωτικές σχέσεις γιατί δεν μπορείς να μείνεις μόνη σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;