4 πράγματα που κάνει και
Φλερτ παιδιά, φλερτ είναι η απάντηση!

Όσες φορές κι αν έχουμε φλερτάρει στο παρελθόν, όσα κοιτάγματα και πρώτες γνωριμίες κι αν έγιναν, πάντα θα υπάρχει μια μικρή και ενοχλητική αμφιβολία για το αν το άτομο που σου αρέσει ενδιαφέρεται επίσης για σένα.

Και μιλάμε για ρομαντικό ενδιαφέρον σαφώς, γιατί αν σε ενδιέφερε το φιλικό, το έχεις κερδίσει μάλλον δεδομένης της ήδη συχνής συναναστροφής σας.

Κάποια πράγματα όμως που κάνει ο άλλος για σένα δείχνουν ξεκάθαρο ερωτικό ενδιαφέρον, οπότε ρίξε μια ματιά και δεν θα απορείς άλλο!

1. Λεπτές κινήσεις για να έρθει λίγο και πιο κοντά σου. Είτε θα μετακινήσει την καρέκλα πιο κοντά σου, είτε θα προσπαθήσει να σε αγγίξει και να γείρει προς το μέρος σου.

2. Όταν πρόκειται για σένα, η παρατηρητικότητα οξύνεται. Παρατηρεί και τις μικρότερες αλλαγές που θα κάνεις στην εμφάνισή σου, γιατί προφανώς σε έχει ούτως ή άλλος προσέξει, από αλλαγή στα μαλλιά μέχρι μικρή αλλαγή στο στυλ σου.

3. Χρησιμοποιεί το πείραγμα ως τρόπο να δείξει το ενδιαφέρον του για σένα, σου κάνει αστεία και πλάκες και σε ιντριγκάρει για να έρθετε κοντά και να τραβήξει την προσοχή σου.

4. Ανοιγοκλείνει τα μάτια του πολύ συχνότερα από ότι άλλες φορές, λόγω του ότι απλώς σε κοιτάζει συνέχεια.

Δες ακόμα: 3 tips για να την κάνεις να «κολλήσει» μαζί σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;