3 tips για να την κάνεις να
Καλύτερα πάντως να μην της πεις "How you doin?"!

Θα μου απαντήσεις βέβαια: Τι να “κολλήσει” ακριβώς; Γρίπη, δέκατα ή ανεμοβλογιά; Όχι, τίποτα από αυτά.

Πολλές φορές, όταν ψάχνουμε για “συνταγές” επιτυχίας, δεν τα καταφέρνουμε και λογικό, γιατί το πως θα γνωριστείς με έναν άνθρωπο και η σχέση που θα αναπτύξετε, δεν είναι κάτι που μπορείς να διαβάσεις και να ακολουθήσεις κατά γράμμα, λες και πρόκειται για συνταγή σοκολατένιου κέικ.

Ωστόσο, υπάρχουν βασικά πράγματα που πρέπει να έχουμε στα υπόψιν κάθε φορά που πλησιάζουμε κάποιον και η αυτοπεποίθηση, για παράδειγμα, είναι ένα “κλειδί” πολύ σημαντικό και καθόλου αμελητέο.

Αν, λοιπόν, σου αρέσει πολύ και θες οπωσδήποτε να σε προσέξει και να βγει κάπου το μεταξύ σας, δώσε βάση:

1. Be there, αλλά άσε και ένα μυστήριο στον αέρα!

Να είσαι δίπλα της, στο χώρο της, στη ζωή της, ειδικά αν θες να τη γνωρίσεις περισσότερο, όμως πρόσεξε μη γίνεις φορτικός. Ούτε είσαι υποχρεωμένος από το νόμο να της δίνεις αναφορά κάθε ώρα και λεπτό για το που βρίσκεσαι, ούτε να της στέλνεις την ακριβή σου τοποθεσία κάθε φορά που βγαίνεις για ποτό με φίλους. Άσε να κερδίσετε αυτό το “δικαίωμα” στην πορεία και τότε θα έχει μεγαλύτερη σημασία να ξέρει που είσαι και τι κάνεις.

2. Επιστράτευσε το χιούμορ σου.

Το έχουμε ξανά πει, το χιούμορ είναι “καταλύτης” σε μια γνωριμία και βοηθάει πολύ και να έρθετε πιο κοντά και να “σπάσεις” ανώδυνα τον πάγο. Είναι πολύ γοητευτικό για έναν άνθρωπο να μπορεί να αυτοσαρκάζεται και να έχει καυστικό χιούμορ.

3. Ανάφερέ της όλα εκείνα που σε έκαναν να την προσέξεις εκ πρώτης.

Δεν είπαμε να ανοίξεις το κουτί με τα κοπλιμέντα και να μην το κλείσεις ποτέ, αλλά είναι σημαντικό να εκφράζουμε στους άλλους το πως νιώθουμε ή νιώσαμε για εκείνους όταν τους γνωρίσαμε. Αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα όμορφο στην εμφάνιση και στο χαρακτήρα της, που σε έκανε να την ξεχωρίσεις απ’ την πρώτη στιγμή, τότε γιατί να μην το ξέρει;

Δες ακόμα: 5 πράγματα που κάθε γυναίκα περιμένει από σένα σε μια σχέση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;