5 πράγματα που κάθε γυναίκα περιμένει από σένα σε μια σχέση

Από neolaia.gr Team 27 Ιανουαρίου 2019

Αυτά που θέλει από σένα μια γυναίκα δεν πρέπει να σε τρομάζουν!

Οι σχέσεις είναι ένα δύσκολο, αλλά πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας και όποιος είπε το αντίθετο, καλά θα κάνει να το ξανά σκεφτεί!

Πολλοί άντρες, λοιπόν, θεωρούν ότι οι γυναίκες έχουν απίστευτες απαιτήσεις από τους άντρες και ότι έχουν την εξωτερική εμφάνιση ως το βασικότερο κριτήριο για να επιλέξουν ένα τύπο, με τον οποίο θα βγουν. Επειδή η εποχή μας σημαίνει, σε μεγάλο βαθμό, αγοραίες σχέσεις, υπερβολική φροντίδα για το φαίνεσθαι και τα πράγματα στο φλερτ έχουν δυσκολέψει αισθητά, καλό είναι να θυμόμαστε κάποια βασικά πράγματα.

Γιατί οι νέοι άνθρωποι κάνουν πλέον πολύ λιγότερο σεξ;

Ποια είναι επομένως τα προαπαιτούμενα μιας γυναίκας, τα οποία σίγουρα πρέπει να γνωρίζεις αν σκοπεύεις να γνωριστείτε περισσότερο;

1. Σεβασμός, διότι εννοείται πως κανένας άνθρωπος δεν ανέχεται να τον υποτιμούν ή να μην έχουν τρόπους, ειδικά στην πρώτη φάση της γνωριμίας. Αν δε γνωρίζεστε ακόμα αρκετά, κάποια πράγματα είναι δύσκολο να «συγχωρεθούν».

2. Καλή επικοινωνία:

Το μέλλον μιας σχέσης κρίνεται σε εξαιρετικό βαθμό από την αμφίδρομη επικοινωνία δυο ανθρώπων. Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις τις ανάγκες και τα θέλω της ή δεν έχεις εξασκηθεί γενικά στο να «ακούς» τον άλλον, δύσκολα τα πράγματα για την επικοινωνία σας.

3. Ειλικρίνεια:

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να εμπιστεύονται τους ανθρώπους που γνωρίζουν, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς ειλικρίνεια και ξεκάθαρες προθέσεις, μην περιμένεις και πολλά!

4. Χιούμορ:

Το χιούμορ είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας γνωριμίας και πάρα πολύ σημαντικό. Ένα απ’ τα πιο σέξι στοιχεία σε έναν άνθρωπο είναι σίγουρα το να μπορεί να «σπάσει» την αμηχανία με ένα πετυχημένο αστείο ή ακόμα και αν το αστείο δεν είναι πετυχημένο, τουλάχιστον να γελάσει ο ίδιος.

5. Συναισθηματική ωριμότητα:

Δε θα πούμε το απλοϊκό ότι οι γυναίκες ωριμάζουν νωρίτερα, γιατί, παρότι σε ένα βαθμό ισχύει, δεν είναι έτσι σε όλες περιπτώσεις. Η ωριμότητα σε έναν άνθρωπο χτίζεται με τον καιρό και μέσα απ’ τις εμπειρίες, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις φάσεις στη ζωή του. Το να ξέρεις τι θέλεις και ποιος είσαι είναι πολύ βασικό για να προσελκύσεις μια γυναίκα και να γνωριστείτε περισσότερο.

Δες κι αυτό: Έρευνα: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει μια γυναίκα πάνω σου

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486