4 σημάδια που δείχνουν αν κάνει καλό σεξ!
Κι όμως μπορείς να καταλάβεις αν κάνει κακό σεξ! Δες εδώ!

Πολλές φορές αρκεί μια και μόνο ματιά για να καταλάβεις για το χαρακτήρα τι άλλου και αν θα ταιριάξετε ή όχι. Αυτό που δεν μπορείς να ξέρεις, όμως, είναι αν κάνει καλό ή κακό σεξ! Ή μήπως μπορείς;

Πλέον οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η γλώσσα του σώματος μπορεί να δείξει ακόμη και το είδος του σεξ που κάνει κάποιος! Για πάμε να δούμε πώς θα το καταλάβεις αυτό!

Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε έφτιαξε ποιο είναι το προφίλ των ανδρών που κάνουν κακό σεξ σύμφωνα με τις απαντήσεις και τη γνώμη των γυναικών που συμμετείχαν στην μελέτη.

1. Ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα

Βρέθηκε ότι όσοι άνδρες είναι σταθεροί στο πρόγραμμα τους και αυτό δεν το αλλάζουν μ τίποτα και για κανένα λόγο κάνουν κακό σεξ. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν αφού μελέτησαν οι ειδικοί τα σημάδια του χαρακτήρα των ανθρώπων που είναι μονότονοι και φαίνεται ότι δεν επιθυμούν τις αλλαγές στην ζωή τους πόσο μάλλον στις ερωτικές τους επαφές. Οπότε μακριά

2. Μονότονος

Όσοι άνδρες δεν θέλουν αλλά και οι ίδιοι σιχαίνονται να κάνουν εκπλήξεις κάνουν κακό σεξ, αφού ακόμη και σε αυτές τις πιο ευαίσθητες στιγμές δεν θέλουν να ξεπερνούν τα όρια και να εκπλήσσουν τους συντρόφους τους!

3. Οι φίλοι πάνω από όλα

Όταν έχει πολλούς φίλους ναι μεν είναι καλό, αλλά μπορεί να είναι και πολύ αρνητικό! Στην περίπτωσή μας, είναι! Σύμφωνα με την έρευνα η τάση αυτή σημαίνει ότι θέλει να επιβραβεύεται και να έχει φανατικούς οπαδούς και, μάλλον, εσύ δε θα μπορείς να του το δώσεις πάντα αυτό!

4. Η οδήγηση

Κι όμως ο τρόπος οδήγησης ενός άνδρα δείχνει και το είδος του σεξ που κάνει. Εάν είναι γρήγορο, άτσαλο και βιαστικό θα κάνει περίπου και τα ίδια στο σεξ! Για αυτό προσοχή!

Δες επίσης: ΑΚΡΑΙΟ! Το σεξ με τον πρώην κάνει καλό στην υγεία σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
67'
2 - 4
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
74'
1 - 1
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
2'
88 - 87
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1