Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4 Φεβρουαρίου - Νέοι δρόμοι
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή σας φέρνει στο προσκήνιο των εξελίξεων μέσα από βαθιές και ριζικές εσωτερικές αλλαγές. Οι αξίες που χαρακτηρίζουν την δύναμή σας, μεταβάλλονται πλέον. Σας απασχολεί η πορεία μίας μεγάλης και ουσιαστικής αναδόμησης, που μπορεί να ξεκινήσει από τα θέματα υγείας, αλλά και από ό,τι προσλαμβάνετε από τους άλλους. Αν έχετε σύντροφο, αυτή την περίοδο η ένωσή σας αλλάζει και εφ’ όσον υπάρχει το σωστό έδαφος, συντελείται μία ευεργετική ανανέωση στην σχέση αυτή. Εδραιώνετε καλύτερα την επαφή σας και έχετε θετικές προοπτικές για το μέλλον. Οι ημέρες αγγίζουν τον εσωτερικό σας κόσμο και αλλάζει το σκηνικό, φέρνει αναταραχή και νέες ανάγκες, υλικές και συναισθηματικές. Η προβολή σας απαιτεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.

Στηρίζεται ο εργασιακός τομέας και η υγεία, ως προς την αντοχή του οργανισμού.

Λέων

Ενδιαφέρον έχει ιδιαίτερο για σας η Νέα Σελήνη, καθώς συμβαίνει απέναντι από το ζώδιό σας και προετοιμάζει την Πανσέληνο που θα δημιουργηθεί στο ζώδιό σας αργότερα. Οι σχέσεις με τους απέναντί σας είναι το βασικό σημείο αναφοράς, αλλά και οι δημιουργικές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες. Νέοι άνθρωποι μπορεί να σας πλησιάσουν, ή να αναθεωρήσετε συνεργασίες θέτοντας νέους και ευνοϊκούς όρους μεταξύ σας. Επειδή η γνώση είναι σημαντική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, αναλάβετε τις ευθύνες σας και ακολουθήστε μία επιμόρφωση στον τομέα που ειδικεύεστε, ή αποφασίστε να κάνετε σπουδές. Οι προσωπικές σας σχέσεις όμως, δεν έχουν σταθερότητα και αν δεν σας ικανοποιούν, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν αφορμή για μία αλλαγή.

Στηρίζεται η αισθηματική και δημιουργική σας έκφραση.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη αλλάζει την καθημερινότητά σας, αν φυσικά είστε αποφασισμένοι για την ανατροπή συνηθειών και τυποποιημένων δεδομένων. Η ρουτίνα είναι προσφιλής σας τρόπος ζωής, όμως δεν σας εξελίσσει τις περισσότερες φορές. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν απαραίτητο να έρθει η στιγμή, κατά την οποία πλέον θα αναλάβετε να κάνετε μία μεγάλη ανατροπή. Σας απασχολεί ίσως το εργασιακό περιβάλλον, αλλά κι εκεί δεν φαίνεται να είστε ανενεργείς. Αντίθετα. Συμβαίνουν απρόοπτα και πρέπει να πάρετε θέση. Θα αντιδράσετε με σύνεση, καθώς αυτό σας διακρίνει, με σκέψη και αξίες που θεωρείτε διαχρονικές, αλλά τουλάχιστον, θα πρέπει να αντιδράσετε.

Στο οικογενειακό περιβάλλον στηρίζεται δομή. Αλλά μπορεί να σας απασχολήσει ένα θέμα με την κατοικία. Ή πρέπει να επενδύσετε χρήματα για απρόβλεπτες βλάβες κι επισκευές.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;