Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4 Φεβρουαρίου - Νέοι δρόμοι
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μάθε τι περιμένει το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Νέα Σελήνη στον Υδροχόο 4 Φεβρουαρίου

Νέοι δρόμοι

Από την Λίλιαν Σίμου

Οι φάσεις της Σελήνης είναι πάντοτε ένα σημαντικό φαινόμενο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, συνδέονται με τις συγκινήσεις μας, τις εναλλαγές της διάθεσης, τον ψυχισμό και τις δονήσεις του. Κάθε μήνα, η Σελήνη κινείται γύρω από την γη μας, μας φωτίζει τη νύχτα δίνοντας έναυσμα για έμπνευση και όνειρα. Τα πιο σημαντικά όμως σημεία της διαδρομής αυτής, είναι η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος.

Η Νέα Σελήνη είναι η απαρχή μίας έκφρασης επιθυμιών που συνδέονται άμεσα με τον ψυχισμό μας, επομένως σηματοδοτεί τέσσερις εβδομάδες με αισθήματα και εσωτερικές αλλαγές, βασισμένες σε εκδηλώσεις επιθυμιών που ξεδιπλώνονται σταδιακά.

Αυτή την εβδομάδα, έχουμε το νέο κύκλο της Σελήνης και μάλιστα στο απελευθερωτικό ζώδιο του Υδροχόου. Νέα εποχή, νέα ενέργεια, νέες εμπειρίες, ανατρέπουν τη φθορά και τα στεγανά του χθες.

Σε μία περίοδο όπου έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αποπνέει ένα άνεμο αλλαγής. Είναι αρκετά αισιόδοξη.

Στο ξεκίνημα μίας ανατροπής, μίας μεγάλης απόφασης, το σημείο όπου αυτό στον χάρτη μας, προσφέρει ένα ελεύθερο πεδίο δράσης.

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στις 4 Φεβρουαρίου, λίγο μετά τις 11.00 μμ στην 16η μοίρα του Υδροχόου.

Τα ενδιαφέροντα σημεία του χάρτη της Νέας Σελήνης είναι τα εξής:

-Υπάρχει εναρμόνιση στο στοιχείο της φωτιάς, του αέρα και της γης, καθώς κάθε στοιχείο μοιράζεται τρεις πλανήτες. Επομένως ο νέος κύκλος της Σελήνης θα έχει έμπνευση, σπίθα, δημιουργία, εξωτερίκευση και πρακτικές επιλογές. Η υλοποίηση στόχων ευνοείται…

-Ο ωροσκόπος στον Ζυγό και σε ζώδιο αέρα όπως η Νέα Σελήνη, στηρίζεται από την ευνοϊκή επιρροή της και μας προσδίδει την ευχέρεια να αναπτύξουμε σχέσεις γόνιμες, με ισορροπία, ισότητα και ευγενικές προδιαγραφές.

-Μεσουρανεί ο Βόρειος Δεσμός, κάτι που ενισχύει τις προοπτικές μας σε ό,τι κυοφορείται, αναπτύσσεται, και γονιμοποιείται αυτή την εποχή. Θα ήταν καλό να σπείρουμε τον σπόρο ενός νέου έργου ή τουλάχιστον, να σχεδιάσουμε συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον.

– Ο Δίας στηρίζει την Νέα Σελήνη και θα έχουμε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, δύναμη και εξέλιξη.

-Οι πλανήτες της φωτιάς, στον Τοξότη και στον Κριό, κινητοποιούν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση.

-Ο Άρης είναι σε αντίθεση προς τον ωροσκόπο, αλλά ισχυρός σε ζώδιο και όψεις, Μπορεί να φέρει παρόρμηση για την νέα αρχή, ενθουσιασμό, αλλά και μαχητική διάθεση.

-Το ταυ τετράγωνο των Δεσμών της Σελήνης με τον Ουρανό, είναι ένα δίλημμα που τίθεται στην αλλαγή.

-Ο Ερμής σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη, φέρνει στο φως νέες καινοτόμες και πρωτοποριακές μεθόδους.

-Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ωροσκόπου, είναι στην αρχή του Αιγόκερου, προσθέτοντας την σύνεση και την πρακτική συνειδητοποίηση του μηνύματος της Νέας Σελήνης.

Τα θετικά της νέας περιόδου:

-Αυθεντικότητα

-Αντικειμενικότητα

-Πρωτοποριακό πνεύμα

-Αγάπη για ελευθερία

-Μεταρρυθμίσεις

-Ξαφνικό γύρισμα της τύχης

-Νέα προσπάθεια

-Νέα σχέση

-Νέες γνωριμίες

-Ρεαλιστικές επιλογές

Τα αρνητικά της περιόδου:

-Ισχυρογνωμοσύνη

-Συναισθηματική αποστασιοποίηση

-Ψυχρότητα

-Εριστική διάθεση

Θα ήταν καλό να θυμόμαστε, πως οι τωρινές προβλέψεις, που έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα ως προδιάθεση, προσφέρουν το έδαφος για να σκεφθούμε όχι μόνο μέσα στην εβδομάδα αυτή, αλλά για δύο εβδομάδες, τις προοπτικές μας. Ας αρχίσουμε να βαδίζουμε σε νέα μονοπάτια!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός

Ένα ξεκίνημα πρέπει να γίνει σε ό,τι αφορά στόχους. Επαναπροσδιορίστε τα σχέδιά σας και ενδιαφερθείτε για πιο ξεκάθαρες και διαυγείς συνεργασίες. Ας είστε δίκαιοι απέναντι στους συνεργάτες σας, όπως και εκείνοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζει να είναι πλάι σας. Σας απασχολεί η καριέρα ή μία επίτευξη που έχει να κάνει με την κοινωνική σας εικόνα και προβολή. Ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε φιλοσοφία ζωής, αφού οι αξίες πρέπει να προσαρμοστούν στις σημερινές σας ανάγκες. Ίσως σας απασχολήσει στο εξής, η προοπτική του εξωτερικού, σε συνεργασίες, σχέσεις, ή μία επιστημονική γνώση. Ειδικά για το τελευταίο όμως, επιλέξτε μία μαθητεία που θα προσφέρει ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα εμπειρία και εκπαίδευση. Ό,τι έχει αξία διαχρονική και λειτουργεί σαν βάση για να καθιερωθείτε, πρέπει να διατηρηθεί. Επομένως, σας συνιστούμε να μην το αναθεωρήσετε εντελώς, παρά μόνο στα σημεία που δεν αποδίδει πλέον.

Στηρίζονται οι ιδέες και η γνώση.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη έχει για σας μία ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός του ότι σας δημιουργεί μία δόνηση στα θεμέλια της καριέρας, αν έχετε ή των κοινωνικών σας επαφών. Νέοι άνθρωποι θα σας επηρεάσουν, θα φέρουν ιδέες που είναι εντελώς διαφορετικές από εκείνες που έχετε συνηθίσει. Η στατικότητα του ζωδίου σας, σας δημιουργεί την ανάγκη να παραμείνετε στην ίδια άποψη ή οπτική για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Ωστόσο, αυτή τη φορά, δεν μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη γραμμή. Πρέπει να γίνετε αρκετά πιο πρωτότυποι και να δώσετε νέα πνοή στην εξωτερική σας δραστηριότητα και εικόνα. Επειδή έχετε κάποια εμπειρική γνώση, θα αποδώσει μέσα από νέες προσεγγίσεις. Καθώς η ασφάλεια παίζει ένα σημαντικό ρόλο για σας, στα οικονομικά σας πρέπει να είστε πολύ συνετοί.

Στηρίζεται η αίσθηση της ασφάλειας και τα αποκτήματα σας κάνουν περισσότερο δυνατούς.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη αποτελεί για σας ένα σημείο ενδιαφέρον και σημαντικό, αφού σας προσφέρει την ευκαιρία με μεγάλη άνεση να αγκαλιάσετε νέες ιδέες και νέα οράματα. Καθώς είστε πάντα περίεργοι και ανήσυχοι πνευματικά, τώρα μπορείτε να τολμήστε μία νέα αρχή. Οι στόχοι σας είναι πολλοί και πάντα ενδιαφέροντες. Οι φίλοι έρχονται συνεχώς προς εσάς, αλλά ενδέχεται να σας δημιουργήσουν διλήμματα. Για τον λόγο αυτό, θα ήταν σημαντικό να επιλέγετε ανάμεσά τους με προσοχή και δίχως βιασύνη ή ενθουσιασμό, εκείνους που πραγματικά είναι σημαντικοί για το μέλλον σας. Οι σχέσεις επίσης είναι σε κρίσιμο σημείο. Όσες μάλιστα δεν πληρούν τις υποσχέσεις και φάνηκαν υπερβολικές, θα διαλυθούν ενδεχομένως. Κάποιες συνεργασίες με απαιτήσεις που δεν εκπληρώθηκαν, τελειώνουν ή αλλάζουν ριζικά. Η αυτογνωσία, αν σας ενδιαφέρει ως ανταμοιβή, είναι σημαντική για να προοδεύσετε εσωτερικά, αλλά και σε εξωτερικές περιστάσεις της ζωής.

Στηρίζεται κάθε συνεργασία ή σημαντική σχέση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;