Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και Υπερ-πανσέληνος
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μάθε τι θα φέρει στο ζώδιό σου η νέα εβδομάδα!

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Το φαινόμενο των ημερών, η έκλειψη Σελήνης, έχει θετικές όψεις με το δικό σας ζώδιο και αυτό πρέπει να σας προσφέρει νέες προοπτικές και να πάρετε χαρά μέσα από τις φιλικές κοινωνικές σας σχέσεις.

Θα λάμψετε με την παρουσία σας και θα εκτιμηθεί το έργο σας. Αν μάλιστα έχετε συμμετοχή σε ένα συλλογικό χώρο, θα διακριθεί το ταλέντο ή η παρουσία σας.

Αν προβάλλετε την ιδέα σας, ή ένα έργο που δημιουργήσατε, ακόμη κι αν αφορά την προσωπική σας και μόνο δημιουργία, θα αναγνωριστείτε και να ενθαρρυνθείτε να προχωρήσετε.

Επομένως, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τα σχέδιά σας αλλά και για να πάρετε την επιβεβαίωση από ανθρώπους που είναι στον κοινωνικό σας περίγυρο και μπορούν να σας στηρίξουν.

Αν είστε δημιουργοί, καλλιτέχνες, τότε αυτή την εποχή θα αισθανθείτε πως έχει απήχηση το έργο σας. Καλλιεργείστε κοινωνικές σχέσεις, γνωριμίες, φιλίες, αλλά και δοκιμάστε πλέον να προβάλλετε ένα σχέδιό σας οργανωμένα, μελετημένα και σοβαρά.

Στις άμεσες σχέσεις, προσοχή στις συναισθηματικές επιρροές, μία κατάκτηση ή συνεργασία, που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε να αποσυντονίζεστε και επικεντρωθείτε στο έργο σας με συνέπεια.

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε πρόκληση προς το ζώδιό σας είναι η έκλειψη αυτή την εποχή και δεν σας φέρνει εύκολες λύσεις. Ωστόσο, είστε σε ετοιμότητα για κάθε πρόκληση.

Είναι η στιγμή που πρέπει να παλέψετε για την θέση σας στον χώρο της καριέρας και ίσως υπάρχουν προβλήματα ή εμπόδια, από συμβουλές που παίρνετε από το οικείο σας περιβάλλον.

Έχετε καινοτόμες ιδέες να προβάλλετε, αλλά ενδέχεται να μην εισακούγεστε, από εγωιστικούς λόγους του επαγγελματικού σας χώρου. Θα ήταν καλό να κάνετε υπομονή και ο χρόνος θα σας δικαιώσει.

Οι ανταγωνιστικές διαθέσεις θα σας εκθέσουν αν δεν είστε καλά προετοιμασμένοι. Με επιχειρήματα και έξυπνες λύσεις, θα πρέπει να κάνετε την έκπληξη την κατάλληλη στιγμή. Όσο κι αν προκαλούν το μαχητικό σας πνεύμα λοιπόν, ας είστε αρκετά συγκροτημένοι, προκειμένου να κάνετε ένα βήμα σταθερό προς την εξέλιξή σας και να αποφύγετε τις παγίδες.

Όμορφες ρομαντικές στιγμές όμως ανατρέπουν την προσωπική σας ζωή. Ένας έρωτας έρχεται και σας συναρπάζει, ή έχετε περισσότερη τρυφερότητα και αισθησιασμό προς το ταίρι σας. Όπως και να είναι, χαρείτε το! Αν όμως είναι μία παράλληλη σχέση, ας είστε προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί.

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Σε ζώδιο φωτιάς είναι η έκλειψη και σας ταιριάζει, επομένως ανάβει την σπίθα της στην ζωή σας. Σας προκαλεί να ανοίξετε ορίζοντες και να κάνετε ένα βήμα ουσιαστικό προς την «επόμενη μέρα» στη ζωή σας. Και στηρίζεται από πλανήτες στη φωτιά, όπως την Αφροδίτη και στον Δία στο ζώδιό σας, και τον Ουρανό στον Κριό.

Κάθε φορά που ξεκινάτε κάτι, δύσκολα το ολοκληρώνετε. Επομένως, εκείνο που παίζει ρόλο σήμερα είναι να διακρίνετε ποια ιδέα αποτελεί ουσιαστική έμπνευση για να τολμήσετε μία ανατροπή από το χθες.

Το δικό σας «χθες» πάνω απ’ όλα.

Μην βιάζεστε, μην κινείστε με υπερβολικό ή πομπώδη τρόπο όμως. Οι ιδέες είναι εκκεντρικές κάποιες φορές, ή «μπροστά από την εποχή». Αλλά είστε στην κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις και πρέπει να βρίσκεστε σε εγρήγορση. Ιδέες, ταξίδια, σκέψεις, προοπτικές σας προκαλούν.

Η πορεία σας θα διαγράψει ένα όμορφο μέλλον, αν βασιστείτε στη γνώση, την επιμόρφωση και τις ικανότητες που καλλιεργούνται. Αποφύγετε εύκολες λύσεις ή αντιδραστικές ιδέες, μόνο και μόνο γιατί …διαφέρουν!

Στις κοινωνικές σχέσεις, υπάρχει αγάπη αλλά και μία ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;