Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και Υπερ-πανσέληνος
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μάθε τι θα φέρει στο ζώδιό σου η νέα εβδομάδα!

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Τα αποθεματικά των δυνάμεών σας προέχουν αυτές τις μέρες. Προσοχή στα θέματα υγείας και αυτάρκειας.

Αν αναφερόμαστε σε υλικό επίπεδο, θα είναι απαραίτητο να είστε φειδωλοί στα έξοδα και στις επενδύσεις σας. Εξ άλλου η παρουσία του Ερμή, του Κρόνου και του Πλούτωνα στο ζώδιό σας, περιορίζει τις σπατάλες δυνάμεων, συναισθημάτων ή υλικών αγαθών…

Αν αναφερόμαστε όμως σε προσωπικό επίπεδο, μία προσωπική σχέση κρίνεται από το «δούναι-λαβείν» και είναι σημαντικό να μην την κάνετε να είναι ένας τρόπος απλής συναλλαγής.

Δώστε μεγαλύτερο πάθος, φλόγα, ζωντάνια και ζεστασιά στο ταίρι σας. Παράλληλα αποφύγετε τις εγωιστικές αντιπαραθέσεις. Θαυμάστε τα θετικά της σχέσης και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θα κατανοήσετε καλύτερα τις βαθιές σας ανάγκες και τον ίδιο σας τον εαυτό.

Καθώς είστε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί, έχετε έμπνευση και ιδέες, χαρείτε το και μοιραστείτε τις ανάγκες σας με το ταίρι σας.

Συναλλαγές αυτή την εποχή, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με αφέλεια. Υπάρχουν ξαφνικά κέρδη… ή απώλειες, ανάλογα με τα ατομικά σας στοιχεία. Σε σας έγκειται το πώς θα τις διαχειριστείτε…

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Πρωταγωνιστής το ζώδιό σας, μαζί με αυτό του Λέοντα στην πρόκληση της έκλειψης. Θα ολοκληρώσετε θέματα που προέκυψαν από τα τέλη του καλοκαιριού.

Με την στήριξη του Ήλιου στο ζώδιό σας, νέες ιδέες, νέες προτάσεις, νέες ανακαλύψεις αλλά και νέοι προορισμοί μπορούν να υπάρχουν, αν και είναι δύσκολο να αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Καλοδεχτείτε τες, καθώς έχοντας επίγνωση της ανάγκης μίας συγκεκριμένης ισορροπίας.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται και η κριτική σας σκέψη θα είναι αυτή που θα φέρει ξανά την λύση. Ο Ερμής θα είναι σύντομα στο ζώδιό σας και βοηθά στο να έχετε νέα οπτική και ιδέες.

Κι αυτό, γιατί βγαίνουν στο φως στοιχεία του συνεργάτη σας, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα, που δεν είχατε προσέξει. Κάποιες συνεργασίες θα διακοπούν μέσα από ένα κλίμα έντασης και ανατροπής.

Ενώ σε προσωπικές σχέσεις, θα διακρίνετε εγωιστικό κίνητρο σε κάποιους ανθρώπους. Θα φανεί όμως ποιος είναι αξιόπιστος στη ζωή σας. Θα ωφεληθείτε, αν είστε σε ετοιμότητα.

Νέοι ρυθμοί συνεργασιών εξελίσσονται στο εξής.

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η έκλειψη Σελήνης είναι βασικό σημείο αναφοράς προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας και να αναδιοργανώσετε τον χρόνο σας. Πρέπει να λάμψετε στον εργασιακό τομέα και να ακολουθήσετε μία συνεπή τακτική.

Ωστόσο, για όλους, περισσότερο ή λιγότερο, ωθεί να βάλετε τάξη σε ό,τι αξίζει πραγματικά στη ζωή σας.

Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και περίπλοκες. Κατά συνέπεια, αισθάνεστε συχνά πως πνίγεστε και δεν μπορείτε να ξεφύγετε.

Τώρα θα κατανοήσετε την αξία συγκεκριμένων δεσμεύσεων και σ’ αυτές θα βασιστείτε στο εξής. Θα δώσετε βαρύτητα σε εκείνο που ξεχωρίζει και σας εκφράζει.

Μην αμελείτε όμως την υγεία σας. Μικρά προβλήματα μπορεί να διογκωθούν, ειδικά αν σας αγγίζει η επόμενη έκλειψη, σε δεκαπέντε ημέρες.

Αυτή την εποχή είστε δημιουργικοί, περισσότερο ανατρεπτικοί και ρομαντικοί. Παράλληλα οραματίζεστε στόχους και ταξιδεύετε νοερά μέσα από αυτούς.

Είναι η ώρα σχεδιασμού, για κάποιο όνειρο.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;