5 τακτικές για να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου!
Απλά τα πράγματα για μια όμορφη ημέρα!

Η καθημερινότητα μας είναι τρελή! Είναι σχεδόν βέβαιο, πως καθημερινά θα μας πιάσουν τα νεύρα μας, θα εκνευριστούμε με κάτι, θα τσακωθούμε για τουλάχιστον 5 λεπτά και γενικά θα γεμίσουμε ένταση.

Αυτές είναι 5 τακτικές που μπορείς να αναπτύξεις για να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου:

1.H καλή γυμναστική

Η γυμναστική βοηθά το σώμα σου αλλά και τη ψυχολογία σου. Μέσω της γυμναστικής μπορείς να ξεδώσεις και να σου φύγουν τα νεύρα. Πρέπει να διαλέξεις ένα είδος γυμναστικής που σου αρέσει και όχι κάτι που κάνουν όλοι, μόνο και μόνο για να νιώσεις καλύτερα και να έχεις παρέα. Ο καθένας από εμάς αγαπάει κάτι συγκεκριμένο. Βρες το!

2.Η μουσική

Μη δίνεις σημασία μόνο σε ένα είδος μουσικής. Σαφώς και έχεις κάποιο που αγαπάς περισσότερο, αλλά υπάρχουν πολλά είδη που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και ξαφνικά να νιώσεις καλύτερα.

3.Οι ανάσες

Μπορεί να γελάς, αλλά όταν καθίσεις για 5 λεπτά μετά από κάποιο έντονο περιστατικό ή γεγονός και πάρεις 5 ανάσες από τη μύτη θα δεις πως θα ηρεμήσεις. Χρειάζεται.

4.Οι φωτογραφίες

Απαθανάτισε ότι σου αρέσει. Ένα δέντρο, μια γάτα, ένα μαγαζί. Άφησε τις selfies και δώσε σημασία γύρω σου. Μόλις αρχίζεις να παρατηρείς τις φωτογραφίες θα καταλάβεις την ομορφιά που υπάρχει γύρω σου και θα γεμίσεις με θετική σκέψη.

5.Η διατροφή!

Όχι, δε θα σου πω «Αρνήσου τα μπέργκερ και το κρασάκι». Αντιθέτως, πρέπει να δίνεις στον εαυτό σου τη δυνατότητα να απολαμβάνει«μικρές αμαρτίες» που και που γιατί δεν καταπιέζεσαι. Η καταπίεση φέρνει άγχος και το άγχος δε κάνει καλό. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

Δες και αυτό: Γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να λέμε «ΟΧΙ»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;