10 κλασικές ταινίες που αξίζει να δεις στις γιορτές
Όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα βρεθείς να βλέπεις αυτές τις ταινίες!

6.The Muppet Christmas Carol

Η ιστορία του τσιγκούνη Σκρουτζ ερμηνευμένη από τους ήρωες του Μάπετ σόου.

Πρωταγωνιστούν οι κούκλες του Jim Henson και ο καταπληκτικός Michael Caine στο ρόλο του Ebenezer Scrooge.

7.Scrooged

Πρόκειται για μια από τις πιό δημοφιλής ιστορίες του Κάρολου Ντίκενς προσαρμοσμένη στην σύγχρονη εποχή. Ο Φρανκ Κρος είναι παραγωγός της τηλεόρασης. Αδίστακτος, κακιασμένος και με φουσκωμένο Εγώ, ποδοπατεί τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να κάνει την δουλειά του και να έχει την ησυχία του. Φυσικά, το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν τον αγγίζει και τα Χριστούγεννα είναι γι αυτόν άλλη μια βαρετή υπόθεση. Την παραμονή της μεγάλης γιορτής τρία φαντάσματα αποφασίζουν να τον επισκεφτούν και να ξυπνήσουν από το λήθαργο τα αγνά συναισθήματα που ο Φρανκ αποφάσισε να κρύψει βαθιά μέσα του.

8.Home Alone

Ο 8χρονος Kevin αναγκάζεται τα περάσει μόνος του τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετά από μια τραγική αμέλεια των γονιών του, ενώ καλείται ταυτόχρονα να υπερασπιστεί την οικογενειακή ιδιοκτησία από τα χέρια δύο κακόμοιρων διαρρηκτών που περνούν τα πάνδεινα.

9.Bad Santa

Ένας κομπιναδόρος και βρωμόστομος Αϊ-Βασίλης ξαφρίζει τα χρηματοκιβώτια των μαγαζιών μαζί με το συνεργάτη του, ένα νάνο που ντύνεται ξωτικό. Στο Φοίνιξ όμως οι υπεύθυνοι τους υποπτεύονται, ενώ ένα οχτάχρονο παραμελημένο αγόρι αναμένεται να του αλλάξει μυαλά. Μαύρο και κυνικό χιούμορ, με άνισα όμως κωμικά αποτελέσματα.

10.How The Grinch Stole Christmas

Ο Γκρίντς (Jim Carrey), είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του. Ο Γκριντς, τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος απο τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Δες και αυτό: 8 ταινίες που μοιάζουν με παραμύθι αλλά έχουν σκοτεινή πλευρά

 

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;