10 κλασικές ταινίες που αξίζει να δεις στις γιορτές
Όσα χρόνια και αν περάσουν δε θα βρεθείς να βλέπεις αυτές τις ταινίες!

Οι ταινίες μπορούν να κάνουν σε εσένα και την παρέα σου, συντροφιά, αν επιλέξετε να μείνετε σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα 2018 πλησιάζουν και πολλοί είναι αυτοί που έχουν επιλέξει από τώρα να αράξουν σπίτι παραμονή των γιορτών και να απολαύσουν χαλαρές στιγμές με τους φίλους τους.

Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι για χουζούρι με την παρέα, απολαύστε αυτές τις χριστουγεννιάτικες ταινίες!

1.Batman Returns

Ο διεφθαρμένος επιχειρηματίας Max Shreck (Christopher Walken) συμμαχεί με τον Πιγκουίνο (Danny De Vito), ένα πανούργο τερατόμορφο πλάσμα για να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της Γκόθαμ Σίτι. Για να το πετύχουν αυτό προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να εκλέξουν τον Πιγκουίνο για δήμαρχο, προωθώντας το προφιλ ενός ταλαιπωρημένου και ευαίσθητου πλάσματος. Μαζί τους έχουν την Catwoman (Michelle Pfeiffer), που δεν είναι άλλη από την γραμματέα του Max Selina Kyle, η οποία μετά από ένα ατύχημα ξαναγεννιέται διψασμένη για εκδίκηση. Ο Batman (Michael Keaton) δεν θα αργήσει να ανακαλύψει το σατανικό αυτό σχέδιο και σύντομα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

2.Gremlins

Το δώρο του νεαρού Μπίλι για τα Χριστούγεννα είναι ένα “μανγκουάι”, ένα παράξενο κατοικίδιο που παραμένει άκακο όσο ο ιδιοκτήτης του τηρεί τρεις βασικούς κανόνες: όχι νερό, όχι δυνατό φως και ποτέ φαγητό μετά τα μεσάνυχτα. Ο Μπίλι θα αποδειχθεί απρόσεκτος, με ολέθριες συνέπειες για τον ίδιο, την οικογένειά του και ολόκληρη την πόλη.

3.A Christmas Tale

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η Ζινιόν μαθαίνει ότι έχει λευχαιμία και πρέπει να βρει έναν πιθανό δότη μυελού ανάμεσα στα μέλη της οικογένειάς της, που ήρθαν για να περάσουν μαζί τις γιορτές. Το πρόβλημα είναι πως ο μόνος συμβατός δότης είναι ο Ανρί, το μεσαίο από τα τρία παιδιά της και “μαύρο πρόβατο” της οικογένειας…

4.Elf

Ο Μπάντι δεν είναι σαν τα άλλα παιδιά. Όταν ήταν μικρός, κρύφτηκε σε έναν από τους σάκους με τα δώρα και ο Αγιος Βασίλης τον πήρε κατά λάθος μαζί του στο Βόρειο Πόλο. Εκεί μεγάλωσε δίπλα στον Αγιο Βασίλη και υιοθετήθηκε από ένα ξωτικό. Προσπάθησε να δουλέψει στο εργαστήριο μαγικών παιχνιδιών του Αγιου Βασίλη και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες ζωής αλλά δεν τα κατάφερε, αφού η ανθρώπινη φύση του αποδείχτηκε πιο δυνατή. Όταν, λόγω της απροσεξίας του, κόντεψε να καταστρέψει το εργαστήριο του Αγιου Βασίλη, μεγάλος πια, αποφασίζει να επιστρέψει στον κόσμο των ανθρώπων και να βρει τους πραγματικούς του γονείς…

5.The Nightmare Before Christmas

Ο Jack Skellington είναι ο Βασιλιάς του Halloween, όπου αυτός και οι υπόλοιποι κάτοικοι, όλο το χρόνο προετοιμάζονται για την ετήσια γιορτή του Halloween. Η δουλειά του επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και κοντεύει να γίνει ρουτίνα, γι`αυτό ο Jack νιώθει μια έντονη ανάγκη για ανανέωση. Όταν θα βρεθεί ξαφνικά στο χωριό του Αϊ Βασίλη, θα έρθει για πρώτη φορά με το κλίμα των Χριστουγέννων το οποίο θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη γιορτή του Halloween. Οι συμπολίτες του όμως δεν θα ενθουσιαστούν με αυτή την ιδέα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;