8 ταινίες που μοιάζουν με παραμύθι αλλά έχουν σκοτεινή πλευρά
Δεν έχουν όλες οι ταινίες ρομαντική διάθεση!

Οι ταινίες πάντα θα μας κρατούν συντροφιά, ειδικά εκείνες τις χειμωνιάτικες νύχτες που το μόνο που θέλουμε είναι να χουχουλιάσουμε στον καναπέ μας και να αράξουμε.

Πολλές ταινίες έχουν βασιστεί σε αγαπημένα παραμύθια αλλά δεν είναι όλες ρομαντικές και δε διατυμπανίζουν παντού πως ο έρωτας είναι σημαντικός!

Αυτές είναι οι ταινίες:

1.Red Riding Hood

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Στην ταινία “Red Riding Hood,” η Σέιφριντ ενσαρκώνει μια πανέμορφη νεαρή γυναίκα που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες. Είναι ερωτευμένη με τον Πίτερ (Σάιλο Φερνάντεζ),αλλά οι γονείς της έχουν ήδη κανονίσει να παντρευτεί τον πλούσιο Χένρι (Μαξ Άιρονς).
Μη θέλοντας να χωρίσουν, η Βάλερι και ο Πίτερ έχουν πάρει την απόφαση να το σκάσουν,όταν μαθαίνουν ότι η μεγαλύτερη αδερφή της Βάλερι,δολοφονήθηκε από τον λυκάνθρωπο που καραδοκεί στο δάσος που περιβάλλει το χωριό τους.

2.Sleepy Hollow

Ο Μύθος του Ακέφαλου Καβαλάρη (αγγλικά: Sleepy Hollow) είναι αμερικανική ταινία τρόμου, παραγωγής 1999. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Τιμ Μπάρτον και το σενάριο έγραψε ο Άντριου Κέβιν Γουόκερ, το οποίο είναι ελαφρώς εμπνευσμένο από το διήγημα The Legend of Sleepy Hollow του Γουάσινγκτον Ίρβινγκ.[1] Πρωταγωνιστεί ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Ίκαμποντ Κρέιν, ενός επιθεωρητή από τη Νέα Υόρκη που αναλαμβάνει να ερευνήσει μια σειρά δολοφονιών που διεξάγονται στο χωριό Σλίπι Χόλοου από έναν μυστηριώδη Ακέφαλο Καβαλάρη.

3.Maleficent

Η Μαλέφισεντ, μια όμορφη και αγνή κοπέλα, ζει μια ιδεατή ζωή στο φιλειρηνικό βασίλειο του δάσους. Μια ημέρα, όμως, ένας εισβολέας στρατός απειλεί την αρμονία στη χώρα. Η Μαλέφισεντ αποδεικνύεται πως είναι ο υπέρμαχος των συμπολιτών της, αλλά προδίδεται και η αγνή της καρδιά μετατρέπεται σε πέτρα. Οργισμένη για εκδίκηση, ακολουθάει μια επική μάχη με τον διάδοχο του εισβολέα βασιλιά και καταριέται τη νεογέννητη κόρη του, Ορόρα. Καθώς η Ορόρα μεγαλώνει, η Μαλέφισεντ συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα αυτή κρατάει το κλειδί για μια νέα εποχή ειρήνης στο βασίλειο και ίσως στην ευτυχία της ίδιας της Μαλέφισεντ.

4.Edward Scissorhands

Ένας εφευρέτης ζει σε ένα κάστρο μαζί με το σημαντικότερο δημιούργημά του, τον Edward. Δεν τον έχει τελειοποιήσει ακόμη, κι έτσι ό Edward, αντί για χέρια έχει κοφτερά ψαλίδια. Όταν ο εφευρέτης πεθάνει ξαφνικά, ο Edward θα μείνει ημιτελής και μόνος, μέχρι τη μέρα που μια πλασιέ καλλυντικών θα τον βρει στο κάστρο. Η καλή κυρία προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, γεγονός που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της μικρής πόλης.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2