5 σημαντικοί λόγοι για τους οποίους φοβόμαστε να ερωτευτούμε
Ο φόβος είναι μεγάλο μείον στη ζωή μας...

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα το οποίο μπορεί να κάνει τους πάντες να πετούν στα σύννεφα ή να τους ρίξει στα τάρταρα και να μην μπορούν να σηκωθούν με τίποτα!

Είναι υπέροχο συναίσθημα, αλλά μπορεί να προκαλέσει φόβο. Φόβο σε βαθμό που να μη θέλεις να το ζήσεις. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις μια σχέση και να δοθείς ολοκληρωτικά.

Συνήθως, ο φόβος προκύπτει έπειτα από μια κακή ερωτική εμπειρία ή μια απογοήτευση. Δυστυχώς.

Αυτοί είναι 5 σημαντικοί λόγοι που μας κάνουν να φοβόμαστε τον έρωτα:

1.Δε θέλουμε να φαινόμαστε ευάλωτοι απέναντι σε κάποιες καταστάσεις και για αυτό το λόγο φοβόμαστε να ενδώσουμε στον έρωτα.

2.Φοβόμαστε τον έρωτα γιατί πληγωθήκαμε μια φορά στο παρελθόν και είναι δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση. Νιώθουμε πως θα ξαναπληγωθούμε.

3.Πιστεύουμε πως μαζί με τη χαρά του έρωτα ότι έρχεται και η λύπη. Για αυτό το λόγο προτιμούμε να απέχουμε από τον έρωτα και δίνουμε βάση σε πιο σκληρά πράγματα.

4.Θέλουμε να προφυλάξουμε την καρδιά μας και δε θέλουμε να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας πληγώσει. Aυτό το αίσθημα το φόβου, δεν καταλαβαίνουμε, πως δε δίνει σε κανέναν την ευκαιρία να μας πλησιάσει και να μας δείξει πως  ο έρωτας δεν έχει μόνο μια πλευρά.

5.Φοβόμαστε τον έρωτα γιατί φοβόμαστε μήπως βγουν και άλλες φοβίες που δε θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε. Φοβίες όπως η απώλεια και άλλες.

Δες και αυτό: Oι 3 βασικές αλήθειες των μακροχρόνιων σχέσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
  
 1