Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Με πάθος και όνειρα - 17 – 23 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για το ζώδιό σου!

Καρκίνος

Ευτυχής η συγκυρία του συνδυασμού για σας. Από τώρα και για το επόμενο διάστημα, θα εμπλουτίσει τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητές σας με έμπνευση, χαρά, δημιουργία και πολλές δυνατότητες προόδου. Ρομαντισμός και πάθος, συνδέονται μοναδικά και σας εκφράζουν απόλυτα! Προετοιμαστείτε για ερωτική ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη!

Καθώς είστε άτομα με διαισθητικό χάρισμα, μπορεί να εξελιχθείτε, αν σας ενδιαφέρει, στον τομέα αυτό. Θα αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις και θα μπορείτε να κάνετε μία ενασχόληση με ανώτερες σπουδές, ειδικά σε τομείς όπως η ιατρική, η θεραπευτική, η χημεία, θα μπορούσατε να έχετε επιτυχία. Μεγάλα ταξίδια και νέοι ορίζοντες σας περιμένουν.

Λέων

Θα υπάρχει η ευκαιρία να ασχοληθείτε με επενδύσεις (επειδή όμως αυτό είναι πολύ γενικό, το ατομικό ωροσκόπιο θα εξηγήσει λεπτομέρειες). Σχέσεις με το χρήμα, τα αποκτήματα, θα είναι ίσως προσοδοφόρες αλλά ας είστε επιφυλακτικοί γενικότερα, καθώς η οικονομική κρίση δεν άφησε πολλά περιθώρια. Δίχως ρίσκο, θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο «αύριο».

Σε προσωπικό επίπεδο, θα είστε πιο εσωστρεφείς αναζητώντας απαντήσεις στο μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Ενώ σε μία προσωπική σχέση, ο ρομαντισμός θα παίζει ένα ρόλο για την ομαλή της ροή, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Θα πρέπει να δένεστε με ένα ονειρικό σχεδόν τρόπο, με το ταίρι σας.

Παρθένος

Οι σχέσεις είναι πρωταρχική σας μέριμνα. Θα είναι αρκετά δύσκολο να είστε σαφείς ή να έχετε σαφείς ενδείξεις για τις επιλογές σας. Αν άλλα στοιχεία στην ατομική σας προδιάθεση και στην συναστρία ευνοούν, ο ρομαντισμός και η ευαισθησία, θα σας κάνουν να θεωρήσετε την σχέση σας αυτή ως μοναδική. Αν όντως στηρίζεται σωστά, χαρείτε τη!

Θα νιώθετε πως υπάρχει ειλικρίνεια με τους συνεργάτες σας και επιδιώξτε την ισορροπία στα πλαίσια της συνεργασίας. Νομικές διαδικασίες και αντιπαραθέσεις θα είναι θετικές, και μπορεί να βγει ένα κέρδος. Οραματιστείτε τις σχέσεις που σας ταιριάζουν και αναζητήστε το όνειρό σας!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;